2777
2789
عنوان

افکار شوم مهاجرت😁

135 بازدید | 9 پست

در سر میپرورانم خیلی جدی نیستم ولی خب جدی ام میفهمین چی میگم 

بعد این وسط ی خاستگار اوکی دارم تقریبا نامزدم دیگه مونده عقد کنیم فقط بنظرتون باید باهاش درمیون بزارم دلم میخاد بدونم اون چ نظری داره

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه بتونبم ب عراقم مهاجرت کنیم بردیم..‌

حرفت خیلی خام بود ببخشیدا😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

اگر جدی جدی جدی هدفت رفتن هست ، فکر کردن نه ! واقعا عاشق اونجایی و دوست داری بری خیلی خوبه همراه داشته باشی بهش بگو اگر همچین بدش نیومد مجابش کن باید جوری بشه که اونم اونقدر علاقه مند بشه بتونه روبه روی خانواده اش اگر مخالفت کردن وایسه وگرنه فایده نداره فقط تفرقه الکی هست.

اگر جدی جدی جدی هدفت رفتن هست ، فکر کردن نه ! واقعا عاشق اونجایی و دوست داری بری خیلی خوبه همراه داش ...

من خودمم وابستم دوس دارم طرفم عین خودم باشه میدونی مثلا اگه صد بخواد بره ممکنه بگم نمیام اگه صد بخواد بمونه ممکنه بگم میرم میخام عین خودم باشه از طرفی تو شغل اون همه دارن میرن سخته اما خب میرن دیگه از این لحاظش مشکلی نیس میترسم ازش بپرسم و بگه اره قصد من صد رفتنه اونوقته ک گیج میشم

میدونم ولی اونجا اقتصادشون خیلی بهتره

هرجا یه چیشون بهتره ک نباید رفت جیگرت بشم 

من خودمم وابستم دوس دارم طرفم عین خودم باشه میدونی مثلا اگه صد بخواد بره ممکنه بگم نمیام اگه صد بخوا ...

تکلیفت با خودت مشخص نیست ، مهاجرت شوخی بردار نیست باید با تمام وجودت براش تلاش کنی تا بشه پروسه طولانی و طاقت فرسا 

باید تکلیفت مشخص باشه بدونی ۱۰۰ میخوای بری یا نه اگر اون ۱۰۰ بخواد بره باید قبل از نامزدی به شما بگه پس معلومه نمی خواد بره یا اگر توی فکرشه جدی نیست

تکلیفت با خودت مشخص نیست ، مهاجرت شوخی بردار نیست باید با تمام وجودت براش تلاش کنی تا بشه پروسه طولا ...

اره خب مشخص نیس هم دوس دارم اونورو ببینم هم دوس ندارم تا اخر عمرم اونجا باشم هم از وضعیت ناراضی ام هم وطنمه اسمشو میکشم کاش اونم مث من تکلیفش نامعلوم باشه