2777
2789

۴ ماهه  عقدم 

از اولش ازش خوشم نیومد  انقد  اصرا  کردن  گفتن  خوبه  فلانه  از بس رفتن اومدن راضی شدم 

ولی  بهش علاقه نداشتم   از روز عقد نتونست  خودشو نگه داره  باهام رابط برقرار کرد  بزور اونم  نمیزاشتم کامل باشه 

اخه  دوستش نداشتم  میگفتم یه موقع  اختلاف  خوردیم  اسمش از شناسنامه  پاک بشه 

خیلی قهر دعوا داشتیم  

یک روز  بلخره  کار خودشو کرد  وبیخبر ازمن  دخترونگیمو گرفت 

بماند ک چقدر من خودمو زدم گریه کردم  و شوهرم خودشو کشید کنار گفت  دیونه ایی   طلاقت میدم   ولی نداد  لوس بازیش بود منم ترسیدخ بودم  ک چجوری  به خانوادم  بگم 

ورگرنن راضی بودم  جدا بشم 

اینا هم  گذشت   و هرچقد  ک میگذره   من  بهش علاقه مند ک نمیشم  هیچ  تنفرمم  بیشتر میشه  اصلا حالم ازش بهم  میخوره 

خانوادم حمایتم نمیکنن 

۲۰ روز دیگ  عروسیه  حس میکنم روز  مرگمه 

حالم خیلی بده   هرچقد  سعی میکنم خصوصیات خوبشو دوست داشته باشم نمی تونم   

چ  خاکی  تو سرم بریزم 

هیچ وقت  فکر نمیکردم  زندگی کردن با کسی ک دوست نداری انقدر  سخت  آزار دهنده  باشه 

همش  دعا میکنم خدایا مهرش  به دلم بشینه  ولی نمیشه😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه ویژگی مثبت تو وجودش پیدا نمیکنی ؟ میخوای یکم نیمه پر لیوان رو ببینی ؟ بخدا زندگی همش گل و بلبل نیستا . یکم درباره ویژگی های خوبش فکر کن اونارو تو ذهنت بولد کن . اگه دیدی واقعا نمیتونی بذار بعد عروسی‌جدا شو در هر صورت که شما باکره نیستی فرقی نداره برات . البته به نظر من این موضوع اصلا اهمیت نداره ولی خوب عرف جامعه رو در نظر بگیر 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

چرا آخه ؟کس دیگه رو دوست داری؟

آدم اگه کسی رو دوست نداشته باشه هم بازم نمی تونی یکی که ازش متنفره رو دوست داشته باشه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

با مشاوره حتما صحبت کن

رابطه نیازه ادمه ولی ای کاش با صحبت کردن باهم شناخت بیشتر از همدیگه و خواسته دو طرفین این اتفاق می افتاد 

نباید به حرف بقیه گوش میکردی خودت باید برای خودت اولویت می بودی 

الانم بشین فکر کن کدوم رفتاراش ازارت میده؟

چرا پیشش رفتی اصلا تا عروسی پیشش نمیرفتی بهونه میاوردی خانوادم نمیزارن چرا قبل عروسی عقد میکنید بهترین کار عقد و عروسی باهمه خرشون از پل میگذره حتی میتونن عروسی رو بپیچونن و خیلی کارای دیگه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

منم شرایطم مثل شما بود اوایل من اذیتش میکردم بد اخلاقی خون ب جیگرش کردم بیچاره الان نوبت اون بد اخلاقی میکنه منم مجبورم صبوری کنم

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)