2777
2789

کامل و یه ترتیب یکی بگه که چه کار هایی باید انجام بدم تا کلا سند و مدارک و پلاک ی اسم خودم باشه.کارم با فروشنده میخام کلا تموم شه چون صاحب کارم بود  ب مشکل خوردیم میخام کارای ماشینم تموم شه با خیال راحت از اونجا دربیام

شهرداری عوارض می‌گیری خلافی خودرو عوارض آزادراهی مالیات پلاک اینا به عهده فروشنده است 

میری برا نوبت تعویض پلاک وبت می‌گیری از کافی نت میری برات تعویض پلاک 

برای تعویض پلاک هرچی هزینه شد با خودته غیر از مالیات پلاک و عوارض و خلافی و عوارض آزادراهی تا تایمی که ماشین دست فروشنده بوده عوارض آزادراهی تا تایمی که ماشین دست فروشنده بوده

شهرداری عوارض می‌گیری خلافی خودرو عوارض آزادراهی مالیات پلاک اینا به عهده فروشنده است میری برا نوبت ...

همه اینارو باید از شهرداری استعلام بگیرم با هرکدومشون جای خودشو داره .کافینت استعلام میگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالاً همه جاشو از کافی نت بتونی استعلام بگیری شهرداری رو شک دارم که بتونی از کافی نت استعلام بگیر ...

اگ وکالت بده میتونم هم تعویض پلاک کنم هم سند بزنم خودم ب اسم خودم؟ یا سند کلا فرق داره؟

آره میری محضر وکالت می‌گیری همه کاراشو خودت می‌تونی انجام بدی قط دیگه میشه بحث هزینه‌هاش مثل مالیات ...

مالیات پلاک واسه قبل اینکه به من بفروشه؟ یا مالیات تعویض پلاک؟