2777
2789
عنوان

این سریال بچه مهندس امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 82 پست
چراباید برم اونجاکارکنم ...حالم بدمیشه..همینجوری که نمیشه کارکنی آشنا ورشته مرتبط میخاد..خودمواونجاع ...

گفتم شاید بتونید محبت کنید به اون بچه ها

یه سوال بپرسم منو ببخشید

من گاهی دلم میخواد بچه های پرورشگاهو از نزدبک ببینم و باهاشون بازی کنم و بهشون محبت کنم.اما شنیدم میگن اینطوری بچه ها بیشتر دلتنگ میشن و بیقرارتر میشن.نظرتون چیه؟برم یا نه؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

گفتم شاید بتونید محبت کنید به اون بچه هایه سوال بپرسم منو ببخشیدمن گاهی دلم میخواد بچه های پرورشگاهو ...

اره همینطوره ولی خوشحالم میشن یکی بره پیششون دست خالی نرو خوراکی بخر درحدتوانت ببرخودت بهشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینطوره ولی خوشحالم میشن یکی بره پیششون دست خالی نرو خوراکی بخر درحدتوانت ببرخودت بهشون بده

اگر بدونم کارم نتیجه عکس میده نمیخوام برم باهاشون بشینم.شاید چندتاوسایل بردم دادم به مربیشون.میترسم بچه ها اذیت بشن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اگر بدونم کارم نتیجه عکس میده نمیخوام برم باهاشون بشینم.شاید چندتاوسایل بردم دادم به مربیشون.میترسم ...

تاجایی که میتونین به مربی ندین 

..رفتینم‌ زود زود بهشون سربزنین