2777
2789
عنوان

بچه ها این ذهنیت من خیلی مریضه ولی

202 بازدید | 34 پست

من دوس ندارم پارتنرم(چه شوهر چه دوست پسر چه هر کوفتی)با دوستاش بیرون بره چت کنه و..مثلا دوس دارم همکارش فقط توی محیط کار باهام حرف بزنن و معاشرت داشتع باشن یا همکلاسیش فقط صرف توی کلاس باشه ولاغیر 

میدونم ادمیزاد اجتماعی و نیاز به این چیزا داره ولی نمیدونم چرا اصلاااا دوس ندارم

عین ادمای مریض دوس دارم فقط انحصاری مال خودم باشه

لطفا نصیحت نفرمایید بنده خودم بع این موضوع اگاهم که اشتباه و قطعا جلوی ایشون رو نمیگیرم اینو صرفا برای دردودل گفتم

شماهم اینجورید؟

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ، مگه دیوونه ایم؟

دوست عزیز لحن شما اصلا زیبا نیست

یا نظرتونو اعلام نکنید یا مودبانه

پشت هر کاربری یک انسان هست که لایق احترامه

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

نه این جوری نیستم اتفاقا شوهرم خیلی درون گرا وتنها بود انقد تشویقش کردم با دوستاش می ره بیرون وحال وهوای عوض شده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ببین بنظرم بهترین راه اینه تو رابطه با کسی که هستی خودت یه مهمونی چیزی اول ترتیب بدی که طرف هم باشه اونم گرم بگیره شما هم با بقیه گرم بگیرید بعدا خودتون مثلا تو هفته اگه طرف حالش خوب نبود یا هرچیزی تشویقش کن که بره با دوستاش حوش بگذرونه کم کم که میبینی بین خودتون دوتا اتفاقی نیوفتاده و رابطه همون قبلیه برات عادی و طبیعی میشه 

شما نه استارتر هستی نه نی نی یار😊یادبگیریم تو همه چی دخالت نکنیم

من هم بالاتر همین مشکل رو داشتم

و اینو گفتم پس شما به همه ما توهین کردید نه فقط به استارتر

عزیزم شما به سنی رسیدید که انتقاد پذیر باشید و این قشنگ ترین کاره که اشتباهتونو متوجه بشید و قبول کنید

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️