2777
2789
عنوان

تو خودتون نریزید داغون میشید

229 بازدید | 33 پست

من یسری از رفتارا و حرفا رو جواب ندادم انقدر ریختم تو خودم یکسال تقریبا اینکار رو کردم خانما یه صورت داشتم بدون جوش مثل ماه پیشونیمم اصلا چین و چروک نداشت و انقدر حرص خوردم تحقیر شدم جواب ندادم نه تنها طرف پررو شد بلکه الان اون زیبایی قبلی رو ندارم تروخدا مراقب جوونیتون عمرتون باشید

اون خانوم که مدام منو تو جمع اذیت میکرد هم اتاقیم بود و تو اتاق منو ضایع میکرد تحقیر میکرد و من جوابی ندادم مدام با تیکه منو اذیت میکرد سوژه ام میکرد مسخره ام میکرد و سپردم به خدا به اون چی شد جز این که هر روز از مسخره کردن من شاد تر و حال دلش بهتر بشه 

به من ولی خیلی شد 

آره جوابشونو بدید تاجایی که میتونید حتی اگر با احترام

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من نتیجه‌اش شد استرس و اضطراب و درنهایت تنبلی تخمدان که ارتباط مستقیمی با استرس داره

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

من ریختم تو خودم و تبدیل شد به پنیک،حمله قلبی سندروم منیر،فشارخون،اضافه وزن ووو

ای وای منم تجربه نزدیک به پنیک داشتم من غیر عادی لاغر شدم و دیگه نمیتونم غذا بخورم مثل قبل کم خوری عصبی مشکل هورمونی هم پیدا کردم 

اصلا بدنم میلرزید برم خوابگاه میدونستم برام داره یک روز میموند به رفتنم تا صبح گریه میکردم 

چی بگم کاش برگردم عقب نترسم و جواب بدم انقدر پشیمونم

برا منم هم  اتاقی بود هنوزم یادمع من بلندم ۱۷۴ هستم وزنم به شدت پایینه ‌ و موهام قرمزه و صورتم پره کک و مک‌قرمز تون مدام منو مسخره میکرد 

در حالیکه خودش یه دماغ داشت اندازه فلفل دهن گشاد عین دهن اسب قد ۱۵۰ سانت ....خیلی قیافش زشت بود 

انقدر ازش متنفرم ببینمش میزنمش تا بمیره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ای کاش برمیگشتم عقب همینکارو میکردم فوق فوقش میرفتم یه اتاق دیگه

انشالله که بتونی از این به بعد