2777
2789

خانوادم همیشه میگن نداریم یا وقتی ام میخوان چیزی بخرن انقدر قیمت میکنن حساب کتاب میکنن که ادم افسرده میشه 

یه مجلس عروسی دعوت بودیم پول ندادن منو خواهرم بریم میکاپ موهامم اجازه شنیون نمیدادن میگفتن فقط برو بگو سشوار بکشن، مامانمم میخواست عین ما باشه آرایشگر فامیلمون بود اصرار کرد که زشته بدون شنیون بری و خودت ارایش کنی، موهای من خواهرمم ساده نکرد و کمی روش کار کرد(فکر میکرد چون مختلطه میخوایم ساده باشیم نمی دونست اینا به خاطر مخارجش اینطوری میکنن)، یا واسه لباس و جوراب شلواری که واسه مراسم خریدم هعی وای و آخ میکردن که به خاطر یه مجلس انقدر پولمون هدر رفت

از اونور هم سنم ازدواج کرد خانوادش واسش تالار گرفتن خرج مجلس خرج لباس و حلقه داماد خرج هدیه واسه عروس و داماد رو دادن اون موقع اینا سر این چیزا گیر کردن، مامانم میگفت این بدبختا( منو خواهرمم) نمی تونن ازدواج کنن خرج عروسی خرج جهیزیه اینا هست. قبل این جمله مامانم میدونستم،چون اینا با وام و قرض و اینا خونه ساختن خارج از شهر یدونه چند ماهه نمیتونن یدونه یخچال و کابینت بزنن، همش میرن بشقاب و .. دست دوم میخرن.. مشخصه نصف جهیزیه رو هم جور نمیکنن 

الانم بی‌خیال نشستن دوتایی ویدیو خنده دار میبنن این منو حرص میده که فکر میکنن ما خیلی ازشون راضی هستیم و دوسشون داریم 

از من به شما نصیحت زن کارمند دولت نشید اگرم شدید بچه نیارید 

ψ ❤️

سه ماهه یه ضد افتاب نمیخرن تو تابستون تو اوج افتاب اینطور بیرون میرفتم و میرم، پنج ترمه یه دست لباس مناسب دانشگاه واسم نمیخرن سه ترمه یه کیفو ورمیدارم ، الانم تو دلم عذاست که چطور بهشون بگم باید مقنعه رو عوض کنم از بس که موقع خریدن گیر مسخره به مسائل اقتصادی میدن در حالی که واسه دختر فامیل کادوی عروسی سکه دادن و دو ساله واسم کادوی تولد نخریدن گفتن نداریم 

ψ ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامدشون کمه مامان بابام

اها پس متوجه شدم 

خیلیا این شرایطو دارن 

بهترین کار و تنها راهکار اینه ک مستقل شی 

درآمد خودتو داشته باشی و منتظر نباشی اونا هزینه هاتو بدن 

اگه بتونی خونه جدا زندگی کنی ک بهتر..

اها پس متوجه شدم خیلیا این شرایطو دارن بهترین کار و تنها راهکار اینه ک مستقل شی درآمد خودتو داشته با ...

واسه درامد داشتن باید بری کاری یاد بگیری، اونی که پول نمیده ضد افتاب بخری پول اینم نمیده 

انقدری خودشونو دست بالا میبینن که عیب میدونن من کار سطح پایین داشته باشم

ψ ❤️

واسه درامد داشتن باید بری کاری یاد بگیری، اونی که پول نمیده ضد افتاب بخری پول اینم نمیده انقدری خودش ...

از فروشندگی ای چیزی شروع کن اولین درآمد تو  مثلا وسایل کاشت ناخن یا.. بگیر و کم کم شروع کن 

واا دیگه ب اونا ربطی نداره 

کلا دوحالت داره

۱ خودشون هزینه هاتو تامین کنن

۲ اگه نمیدن و نمیتونن، خودت باید مستقل شی تمام