2777
2789

یه خواستگار داشتم تو یه سال چند بار اومد خواستگاری من جواب رد دادم بعد دفعه آخر هم همینطور اما بعد از مدتی راضی شدیم و گفتیم بیاین باز اما انگار رفته بودن خواستگاری و جواب مثبت گرفته بودم جای دیگه و اوایل خرداد ماه عقد کردن ، الان سه ماهه تقریبا چند تا درمیون یه اکانت از نامزد این پسره هست که استوری های روبیکا منو چک می‌کنه وقتی پیجمو عمومی می‌زارم

نمیدونم اصلا این دختره(فک کنم خیلی ساله باهم بودن آخه پروف عاشقانه اش از دو سه سال پیشه) چرا باید بیاد منو چک کنه یا استوریمو ببینه یا اکانتمو چجوری پیدا کرده چجوری منو می‌شناسه بهش درخواست هم دادم اما قبول نکرد نمیدونستم اوایل این اکانت دخترس

جواب سوالامو نمیدونم خیلی سوال تو ذهنمه

این ماجرا خیلی ادامه داشت اما گفتم خلاصه بگم تا نظر شما رو هم بدونم 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شااااید دلم میخواد بلاکش کنم اما گفتم عاقلانه نیست آخه هر وقت میاد حالمو بد می‌کنه وقتی اسمشو میبینم

بهش بی تفاوت باشد تازه عقد کرده فکر می کنه ملکه ست باید از قلمروش محافظت کنه 🤣 

به خیال خودش می خواد پیگیرت باشه یه وقت هوایی شوهرش نشی

ولی کن خودش خسته میشه میره

بهش بی تفاوت باشد تازه عقد کرده فکر می کنه ملکه ست باید از قلمروش محافظت کنه 🤣 به خیال خودش می خواد ...

آره درسته🤣  پسره چند وقت پیش هم تو بیوش زده بود هیچ چیز قشنگ تر از مردی که به همسرش متعهده نیست بعد حذف کرده🤷🏻‍♀️آخه هی میترسم میگم نکنه پسره یه چی الکی درباره من گفته اینم ول نمیکنه بیشتر وقتا هست 

آخه لعنتی این همه اپو ول کرده چسبیده به روبیکام