2777
2789
عنوان

ت هوای بارونی مثل امروز چی کار میکنین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 395 پست
این جا که فقط آلودگیه و گرد و خاک خوش بحالتون☹️

عزیزم ایشالا بارون بیاد گلم 

مرسی 😂💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بارونی به درد نمیخوره فقط آفتابی با آسمونی ابی و شبای پر ستاره😁

فکر کردم فقط منم ک از بارون و سرما بدم میاد 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که بارونی نبود امروز 

بارونی هم باشه با وجود همسر هوا همیشه تک نفره هست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اول تریاک طعبش سرده چایی نبات نخوری سرویت میشهدومم تلخهیجوری اطلاعات دارم انگار روزی ۱ کیلو مصرف میک ...

😂😂😂💔💔واقعا منم گفتم حتما میزنی ک انقدر دقیقی 

اگه ۱ کیلو میزدی روز اول سقط میشدی

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

آقا نگووووووووووووووو.........نمیگی ما دلمون میخواد

عزیززززززم🤧😂💔بیاین شمال

انشالله😍😍اینجا ک انقدر شدید بود قشنگ مثل سیل شد😂😂همه جا رو آب گرفته بود

من چون به سلامتی دیشب تا ۵ صبح اینجا تشریف داشتم یعنی نی نی سایت  صبح بارون شروع شد تازه خوابیدم تا ۱ خواب بودن بیدار که شدم ناهار وصبحانه باهم خوردیم کل بعد از ظهر هم داشتم مربا وکامپوت درست می کردم فلفل دلمه هویج خورد می کردم برا فریزر

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

😂😂خوشبختانه خودم زندم

خداروشکر

گفتم نزن میترکه گوش ندادی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

برا من که بارونی نبود امروز بارونی هم باشه با وجود همسر هوا همیشه تک نفره هست

🤧🤧🤧انشالله ک بارون بیاد و با همسر برین دور دور

عزیززززززم🤧😂💔بیاین شمال

آخه چند روز بیاییم؟؟؟؟؟؟؟من دلم میخواد تو محل زندگیم بارون بیاد .........با صداش حال کنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من چون به سلامتی دیشب تا ۵ صبح اینجا تشریف داشتم یعنی نی نی سایت صبح بارون شروع شد تازه خوابیدم تا ...

مانشالله آفرین 😍😍😍

منم تا ساعت ۲ بودم

خداروشکرگفتم نزن میترکه گوش ندادی

😂😂😂اخه نمیشه طاقت نمیارم

آخه چند روز بیاییم؟؟؟؟؟؟؟من دلم میخواد تو محل زندگیم بارون بیاد .........با صداش حال کنم

ای جان عزیزم ایشالله ک شهر شما هم همیشه بارونی باشه 

میتونین کوچ کنین بیاین شمال

ای جان عزیزم ایشالله ک شهر شما هم همیشه بارونی باشه میتونین کوچ کنین بیاین شمال

گرگان دوست دارم ولی مگه به این راحتیه؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......