یک_بنده_خدا_یی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3887 عنوان ایجاد سابقه تحصیلی 89 بازدید | 5 پست دوستان برای ایجاد سابقه تحصیلی اینترنتی ثبت نامش یا باید رفت مدارسبا این شرایط که دیپلم رشته دیگه داشته باشی بخوای رشته دیگه شرکت کنی 1404/06/29 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2496 رشته ات چیه؟اگ بخوای ی رشته دیگه کنکور بدی حتما باید تموم درساشوامتحان بدی؟؟؟نمیشه فقط تخصصی ها بدی من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
یک_بنده_خدا_یی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3887 رشته ات چیه؟اگ بخوای ی رشته دیگه کنکور بدی حتما باید تموم درساشوامتحان بدی؟؟؟نمیشه فقط تخصصی ها بدی انسانیم تمام درسا رو باید امتحان بدی که سابقه دارن چون تراز خیلی مهمه
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2496 انسانیم تمام درسا رو باید امتحان بدی که سابقه دارن چون تراز خیلی مهمه سخته لامصب....همش ی طرف زبان یطرف ..اصلا نمیتونم😬😬😬 من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
یک_بنده_خدا_یی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 3887 سخته لامصب....همش ی طرف زبان یطرف ..اصلا نمیتونم😬😬😬 هر که طاووس خواهد...
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2496 هر که طاووس خواهد... بعله😢 من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن