2777
2789

ما یه ساختمان نیمه کارا با برادرشوهرم داریم که به تازگی عقد کرده و داره یک طبقه شو میسازه ماهم یه طبقه شو قبلا ساختیم ساکن شدیم به همین خاطر کلی قبلا هزینه حیاط و مشاعات کردیم و اون سهمشو نداد بخاطر نیمه کاره  بودن کلی اذیت شدیم ولی هربار به برادرشوهرم گفتیم پول بده بسازیم گفت ندارم ولی رفت ماشینشو عوض کرد دماغشو عمل کرد و... الان که عقد کرده مارو تحت فشار میزاره برای نما و مشاعات که پول بدید کاملش کنیم ماهم دستمون خالیه چند بار با مادرشوهرم رو مخ شوهرم رفتن که طلاهای زنت را بفروش تا پول بیاد دستتون اینم بگم شوهرم یبار طلاهای عروسیم را فروخت هرچی کادو و سرویس و النگو و... بود یبار که اختلاف داشتیم مادرش تحریکش کرد و از روی لجبازی همه رو فروخت من بعد مدت ها فهمیدم.که پولش اومد تو همین ساختمان

چند بار الان مادرشوهرم به برادرشوهرم میگه به داداشت بگو طلاها زنش را بفروشه و... منم هربار میگم ایناروخودم با حقوق خودم خریدم همسرم هم طلا نداره بفروشه اما بازم مادرشوهرم پرو پرو میگه طلایی چیزی دارید بفروشید که ساختمانتون درست بشه هی من منطقی جواب میدم ما چیزی نداریم بازم میخاد همسرم را تحریک کنه این سابقه ها هم خیلی داره بنظرتون چی بگم بهش دیگه دهنش را باز نکنه دخالت نکنه و اسم طلاهای منو نیاره 

اینم بگم من طلا دارم ولی فقط ۴ اا النگو انداختم بقیه رو ننداختم از وقتی چشمش به همینا افتاده هر روز میگه بفروشیدشون

جان جانانم💗💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی طلا داری ببر بزار جای امن اونارم از دستت دراز

اونا که جای امنی هستن اینارو دربیارم مطمئنم همسرم میگه نمیپوشی بده بزنیم به زخم زندگی و ساختمان و... واسه همین نمیخام دربیارم

جان جانانم💗💕

بگو طلایی برا فروختن نداریم

منم یبار گفتم‌ اگر میخاستم بفروم برای مبل و فرش و کابینت می‌فروختم نه اینکه چند وقت با قسط و وام و... سر کنم تا اینا درست بشن اما خیلی پرو هست

جان جانانم💗💕