77jojo مدیر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 123 عنوان مادرای باتجربه بیاین درموردزایمان بگین | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست باردارم هفته۳۱شکمم دوهفتس خیلی سفته ینی اصلانمیتونم دولا بشم خیلی اذیت میشم کمردردشدیدهم دارم و پادرد کسی بوده عینه من باشه؟ایازایمان زودرس کرده؟؟بچمم بی نهایت پایینه 1397/01/15 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 خب ببین شما که میگی بچه ات پایینه دیگه باید بری تو کار استراحت منم خواهرم شکمش خیلی بزرگ بود و پایین دقیقا تو بچه دومش. هرچی گفتیم گوش نداد هفته 33 زایمان کرد خداروشکر دخترش سالمه. از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 ولی برو زایمان بدون در خیلی خوبه ها. من طبیعیه بدون درد بودم .اولش دردام خیلی زیاد بود اما وقتی بدون درد شد دیگه حسی نداشتم بخیه هم اصلا نفهمیدم دردشو از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
آیلین۱۳۷۳هستم عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 522 دعاکنید راحت زایمان کنم اولیه ک خیلی بد بود نگران نباش عزیزم انشاالله به موقش و زایمان آسونی داشته باشی بچت دختره یا پسر
همسرمparsa عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 1973 بدون درد فقط درد نداری ها بدنت بی حس نیست من رو پای خودم راه میرفتم اما دیگه درد نداشتم از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
آیلین۱۳۷۳هستم عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 522 من که قبلی دختر بود وزنم وحشتناک رفت بالا ولی تحرک داشتم زیاد اذیت نمیشدم الان پسره و رفتم تو ۶ ماه با اینکه وزنم ۱ کیلو کم شده و وزن و خود جنین خداروشکر خوبه ،خودم خیلی ضعیف شدم و خیلی کمرم و پاهام درد میکنه مجبورم همش استراحت کنم بخوابم