2777
2789

باردارم هفته۳۱شکمم دوهفتس خیلی سفته ینی اصلانمیتونم دولا بشم خیلی اذیت میشم کمردردشدیدهم دارم و پادرد کسی بوده عینه من باشه؟ایازایمان زودرس کرده؟؟بچمم بی نهایت پایینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اولش کمر درد و دل درد داشتم

انقباضامم خیلی وقته شروع شده

شکمم از بس پایینه فک میکنم الان کنده میشه میفته پایین

انواع و اقسام دردارو تجربه کردم تو این 37 هفته

سر نی نیم از بس پایینه میشینم داخل واژنم پرمیشه و تیر میکشه

هنوزم دنیا نیومده

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

سلام عزیزان،

آخرای بارداری تحرک خیلی خیلی سخت میشه مخصوصا اونایی که مدام تو استراحت بودن و بارداری اولشون بوده 

من خودم الان بارداری دوممه ،اولی خیلی سخت تره نمیتونستم لباسامو درست عوض کنم 

زایمانمم طبیعی بود بدون بی حسی و آمپول فشار خودمم اون موقه ۱۸ سالم بود😊

سلام عزیزان، آخرای بارداری تحرک خیلی خیلی سخت میشه مخصوصا اونایی که مدام تو استراحت بودن و بارداری ...

انشاله این یکی هم به سلامتی دنیا بیاد عزیزم. الان میخوای طبیعی بیاری بازم؟ من خیلی میترسم دوباره بخوام زایمان کنم خیلیا

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

ن بچه ها بارداری دوممه و طبیعی هستم خیلی میترسم بچم نارس بشه راستی من چون زایمان اولم تجربه نداشتم نمیدونم بی حسی میزنن یانخ وقتی ک بخیه میکنن ب شمابی حسی زد؟؟بمن ک نه حالا نمیدونم ولی دردش طاقت فرسابود

انشاله این یکی هم به سلامتی دنیا بیاد عزیزم. الان میخوای طبیعی بیاری بازم؟ من خیلی میترسم دوباره بخو ...

آره عزیزم الان هفته ۲۳ هستم ،

زایمان طبیعی خیلی خوبه چون تک دخترم و مامانمم معلمه طبیعی بهتره هم دردش زود تموم میشه هم زیاد به کمک کسی احتیاج پیدا نمیکنم