2777
2789

پاستیل ویتامین چیه 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ۶۰۰ تایی میخواد حالاقانع بشه ۳۰۰ هم بخرم بازم گرونه ولی خب بهتر از ۵ میلیون این دیگه عادت کرده گ ...

خب چرا انقدر لوسش کردید قرار نیست هرچی ببینه،بخواد که منم اتفاقا یه پسر ده ساله دارم چیزی در توانم نباشه بهش میگم گرونه نمیگیرم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خب چرا انقدر لوسش کردید قرار نیست هرچی ببینه،بخواد که منم اتفاقا یه پسر ده ساله دارم چیزی در توانم ن ...

افرین واقعا بچه باید حرف گوش کن باشه این دیگه خونه رو میزاره رو سرش همسایه ها میان گله شکایت قبل تر اومدن

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

مثلا ویتامین برای کسایی که ویتامین دوست ندارن برای بچه ها

آها یعنی من نرم بگیرم فقط بچه ها

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

زیاده اون رو میتونه بده ی لباس خوشگل بپوشه ولی عقلش کمه دیگه

به نظرم‌ اگه پنج ملیونی میخواد نخر براش چون لوس میشه یدونه بدون این که ازش بپرسی یا بهش بگی و ازش نظر بخوای کوچولو شو بخر که تو دلش نمونه

چند سالشه؟

تو رو جون هرکی دوست داری لایک نکن😂❤️

مگه قبول میکنه بهش میگم میرم برات کلی پاستیل از سوپر مارکت با انتخاب خودت میگیرم اصلا ی گوشش دره ی گ ...

میوه بیشتر ویتامین تامین میکنه واسه بدن

معمولا این هله هوله هایی که میگن ویتامین دارن رو میگیرن واسه بچه هایی که بد غذان و میوه نمیخورن

البته تو اکثر این هله هوله ها ویتامین نیست و الکی نوشتن ویتامین داره پول الکی دادنه 

یه پفک ماهی بود وقتی بچه بودم میگفتن از ماهی تو تولیدش استفاده کردن و گرونتر از پفک های معمولی میفروختن و خالم باور کرده بود ولی بعدا معلوم شد دروغ بوده و پفک معمولی بوده و ماهی توش نریخته بودن

اگه خیلی بچه اذیت میکنه و واقعا گرونه پاستیل ویتامین و در توانتون نیست بخرید پاستیل معمولی براش بخر بریز تو کاسه که جلدشو نبینه بگه این از اون پاستیل معمولی هاست که قبلا خوردم بهش الکی بگو پاستیل ویتامین هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان تو ترب زدم از ۶۰۰ بود تا بالا

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲