2777
2789
عنوان

همچنین ک بابام اومد دیشب بخوابم دنبال پیرهنش

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 26 پست
نداره؟؟؟ دلتنگیش

فک کردم میگی تو خواب بودی بیدارت کرده

روحشون شاد عزیزدلم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

روحش شاد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متوجه قضیه نیستید؟

بله که هستم .پدرشون فوت شده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نداره؟؟؟ دلتنگیش

عزمزمه تازه فهمیدم چی میگی خدا رحمت کنه پدرت رو گلن آره براش اتو کن بزن چوب لباسی حتما با این لباس خاطره داره 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

عزمزمه تازه فهمیدم چی میگی خدا رحمت کنه پدرت رو گلن آره براش اتو کن بزن چوب لباسی حتما با این لباس خ ...

الان آتوش میکنم  صبح گفت اتو کنم فردا صبح میخاد بپوشه بره جایی اره خیلی وقته لباساش اتو نکردم 🥲

انقدر گیجی ک نفهمیدی؟

خیلی بی ادبی دختر خوب من سن مادرت رو دارم نه گیج نیستم عزیزم متوجه منظورش نشدم تا اینکه تاپیک قبلش رو خوندم 

خیلی بی ادبی دختر خوب من سن مادرت رو دارم نه گیج نیستم عزیزم متوجه منظورش نشدم تا اینکه تاپیک قبلش ر ...

من بی ادب نیستم گیج هم کلمه زشتی نیست 

بعدشم من کجا بدونم شما و چند سالته 

خدا رحمتش کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من بی ادب نیستم گیج هم کلمه زشتی نیست بعدشم من کجا بدونم شما و چند سالته

الان میتونستی بگی ببخشید نه اینکه باز گارد بگیری عزیزم