2777
2789
عنوان

بچه ها کیک تولد کیلویی هفتصد و پنجاه شده ⁉️🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 125 پست
فکر کن فقط پول کیک تولدت بشه یه تومن 😅😅

فکر نمیکنم دو روز دیکه توی بازار میبینم و حس میکنم😂

اتفاقا اونجا که کار می‌کردم طرف میومد کیک سفارش میداد ۳ تومن میشد میرفت

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

ببین شیرینی فروشیا متفاوتهرقیمتاشون.مثلا ما تو شهرمون اورمیه یه شیرینی فروشی داریم خیلی خیلی مشهوره ...

بله قبول دارم متفاوت که هست قبول دارم 

اما اینترنتی از ی شیرینی فروشی خواستم سفارش بدم نوشته بود کیلویی ۷۵۰

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددد گرون

اینجا کیلویی ۲۰۰ ۳۰۰

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ویترینی نیستن . همون کیک و شیرینی داخل مغازس حتی میتونی خودت حضوری بری بگیری و انتخاب کنی قیمتا عالی ...

خب کیک ها که قبلا پختن میزارن تو وبترین همون میشه دیگه.کیک فرق داره اگر سفارش بدی گرونتره چون تازه میشه.

ولی اگه بری از همونجا کیک انتخاب کنی ارزونتر درمیاد

چقددد گروناینجا کیلویی ۲۰۰ ۳۰۰

همین دیگه نهایت باید ۳۵۰/۴۰۰ باشه 

اینترنتی خواستم سفترش بدم ۷۵۰

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

نه بابا مگه جای آرد پودر طلا ریختن توش فوق فوقش کیلویی ۳۰۰ باشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

همین دیگه نهایت باید ۳۵۰/۴۰۰ باشه اینترنتی خواستم سفترش بدم ۷۵۰

اینترنتی ها خیلی گرون میدن من یه بار می‌خواستم بخرم مینی کیک رو میداد ۴۰۰ تومن حالا اندازه کیک دوقلو بود 😐

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست