2777
2789
عنوان

شام چی دارین 🤤🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست
اشپزی که خیلی خوبه😍😍ما کباب داریم کباب تابه ای😍

عزیزم  یه راهنمایی میخواستم

با اجازه استارتر البته 

بین میس دیور و لیبره به نظرتون کدوم مجلسی تره

راجب باکارات رژ نظرتون چیه

کلا یه ادکلن برای زمستون که شیک باشه چی پیشنهاد میدید؟

من عاشق آشپزی کردنم ولی شبا درست نمیکنم اصلا ..حاضری هر چی بود. یا بیرون

نه من نهایت هفته ای سه بار بیرون بخورم یا دوبار بقیه خونه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عدس پلو کباب تابه ای سالاداز ۷ صب این اداره اون اداره ام بعدم بازسازی خونه ساعت ۷ رسیدم‌دارم اماده م ...

خسته نباشی عزیزممم 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

خسته نباشی عزیزممم

❤️❤️قربونت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️