2777
2789

که بعدا حسرتش رو دلتون می مونه حتی اگه شوهرتون گفت نداره انجام بدین چون آخرش از یه جایی جور میشه شب عروسی بر نمیگرده 

من خودم کلیپ فرمالیته و عکاسی تو شمال چون شوهرم گفت دیگه نداره نرفتم و نداشت  واقعا چون تمام هزینه روی شونه خودش بود ولی هر عروسی که میرم وقتی کلیپ عروس دوماد می بینم دلم میگیره  حتی بعضی عروسی ها که می بینم داماد وضعش مالیش از شوهرم کمتره ولی انجام داده خوش حال میشم براشون ولی باز برای خودم ناراحت میشم که انجام ندادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیز 

م 

ماهم وضعمون انچنان توپ نبود همه چی با شوهرم بود پدر شوهرم حتی اومد کادو هارو جمع کرد برد و ما موندیم و قرضای شام مهمونای اونا که ۱۵۰ نفر بودن 

ولی من حداقل ها رو انجام دادم حتی شده بود با یه هزینه کمتر 

مثلا رفتیم فرمالیته ولی شمال رفتیم کتار دریا دکور نچیدیم لباسامونم انچنانی نبود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقن همینه من سر زایمان اولم شوهرم برام کادو نخرید نمیدونست مامانشم بهش یاد نداده بود وقتی میبینم دوستاش برا زناشون هدیه گرفتن خیلی دلم میگیره ولی  برا دومی هر روز بهش یادآوری میکنم  با اینکه رسم داشتیم ولی سخت نگرفتم از سادگی خودم  گریم میگیره

دقیقن همینه من سر زایمان اولم شوهرم برام کادو نخرید نمیدونست مامانشم بهش یاد نداده بود وقتی میبینم د ...

باید خود بهش میگفتی معلومه مادرا نمیگن 

مادر شوهر منم نگفت ولی چون من گفته بودم شوهرم هرید 

حالا یه روز می م به مادر شوهر نشون میدم ببینه 😄😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خیلی چیزارو بخاطر اینکه باردار بودم نتونستم داشته باشم تو اون شب 

ن تالارو رفتم انتخاب کنم ن فیلمبردارو ن فرمالیته ن هیچی

ارایشگاهم فقط ی ارایش ساده انجان دادم موهامم رنگ نکردم

خیلی دلم میخواست ۲ سال پیش ب مناسبت سالگرد ازدواجم برم اینارو انجام بدم ک ورشکست شدیم🤪🤦‍♀️🤷‍♀️

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️