2777
2789
عنوان

کمککککک فوری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بده

درکت میکنم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

عزیزم یعنی چی آنقدر حالت بده اینجا تاپیک زدی جواب تک تک سوالات و میدی ولی امکان تماس با اورژانس رو نداری و یکی دیگه باید زنگ بزنه ؟؟

مگه سلامتیت برات مهم نیست گلم...

اگر خدای نکرده علایم حمله قلبی باشه چی 

پاشو به یه همسایه که بهت دسترسی داره بگو پدر مادر بیان بهت سربزنن...

عزیزم یعنی چی آنقدر حالت بده اینجا تاپیک زدی جواب تک تک سوالات و میدی ولی امکان تماس با اورژانس رو ن ...

تنها راه همینه 

من نمیتونم الان برم بیمارستان  حتما باید دلیلشو بگم؟

تنها راه همینه من نمیتونم الان برم بیمارستان حتما باید دلیلشو بگم؟

نه عزیزم دلیلش رو نمی‌خوام بدونم میگم یه وقت اتفاقی برات نیفته آخه همین علایمی که میگی به قلب مربوطه 

یه سرماخوردگی معمولی نیست که ازش ساده بگذری