2777
2789

سلام ساعت ۵ اینا برام پیامک اومد از شماره 1000491

با متن: شكوائيه شماره 0422098617982 ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 3011 مجتمع شماره سي شوراي حل اختلاف شهر تهران (مستقر در دادسراي ناحيه 5) ارجاع و با شماره پرونده 14049195760862 و رمز شخصي ۷۶341 ثبت گرديد

حالا موندم من که از کسی شکایت نکردم آزارم به مورچه ام نمیرسه کاری نکردم کسی ازم شکایت کنه از یه طرفی پدرم میگه از عدل ایران باید بیاد ولی سرچ کردم تو نت زده بود این شماره پیامکی ارسال رمزه قوه قضاییه اس کسی میتونه کمک کنه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

فقط عدل ایران بقیه الکیه بازم شک داری لینک پیامک و نزن خودت برو وارد عدل ایران شو ببین چیزی هست 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم کارمند دادگستریه میگه فقط از عدل ایران میاد معتبره بقیه الکیه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
برو کافی نت برات تو سایت میزنه ببین چ خبره

نه خب کارای اینترنتیمو خودم انجام میدم تو سامانه ثنا رفتم کد ملیمو زدم اصلا حساب کاربری ندارم توش

در گنگ ترین حالت زندگیمم

همسرم کارمند دادگستریه میگه فقط از عدل ایران میاد معتبره بقیه الکیه

اخیش واقعا خیالمو راحت کردی اخه چه دردی دارن که این پیامکارو میدن چهدسودی داره واسشون لینک ام نداره اصلا 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

پس اگه ندارین توجه نکنید چون پیامک ارسالی باید از عدل ایران بیاد براتون

اخه سواله واسم چه سودی واسشون داره تن و بدن ادم بلرزونن من انقدر ادم استرسی ام از بعد ازظهر دوتا ارامبخش خوردم اخه نه لینکی داره که بگم خوب صد در صد کلاهبرداریه هیچی 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نه ندارم اخه اصلا تاحالا نه شکایت کردم نه کسی ازم شکایت کرده

موقع عقد هم تو محضر برات ثبت نام میکنن

به انگلیسی مینویسه ADLIRAN اینطوری میاد برا من

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
شاید یارو شماره تورو اشتباهی داده

نمیدونم والا باز هر روز که سرکارم پنج شنبه زود تعطیل میشم حضوری میرم خدمات قضایی سوال میکنم 

در گنگ ترین حالت زندگیمم