2777
2789

خیلی دوست دارم راز موفقیتشون و بدونم. 

اکثر کسایی که برتر کنکور هستن ماله روستا یا شهر های کوچیک هستن انا کم دیدم تو خوه تهران یا استان های بزرگ با این همه تکنولوژی کم پیش میاد... 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

پیشرفت برای کسایی هست که هدف دارن 

کسی که اعتقاد داره ناف آسمون پاره شده از وسطش افتاده پایین و عادت داره همه چیز براش مهیا باشه دیگه نمیاد شبانه روزی تلاش کنه که 

به تهرانی‌های عزیز برنخوره وبی رسیدن به امکانات تهران و دانشگاه تهران واسه بچه‌های شهرستان یه هدفه که خود تهرانی‌ها تا اون حد درکش نمی‌کنن هیچوقت چون همیشه براشون عادی بوده

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشرفت برای کسایی هست که هدف دارن کسی که اعتقاد داره ناف آسمون پاره شده از وسطش افتاده پایین و عادت ...

اره من خودم تهرانم الان ازدواج کردم ۲۶سالمه انقد حسرت میخورم میگم چرا هیچ تلاشی برای خودم نکردم

دقیقا کدوم تکنولوژي ؟ ما تو کلان شهریم چی داریم مثلا یه اینترنت ۴ جی داریم الان روستاها هم مجهز به فورجی شدن دیگه

عوضش اونا روزانه اکسیژن مصرف میکنن نه دود

عوضش میوه طبیعی میخورن نه دستکاری ژنتیکی

عوض اونا هزار مرض نمیگیرن چون همه چیشون طبیعیه

عوضش اونا استرس ندارن چون زندگیشون بی دغدغس

کاش من روستایی بودم

Stay hungry stay foolish

دقیقا کدوم تکنولوژي ؟ ما تو کلان شهریم چی داریم مثلا یه اینترنت ۴ جی داریم الان روستاها هم مجهز به ف ...

پیشرفت انواع آموزشگاه کلاس کنکور تست توی شهر های بزرگ بیشتره تا کوچیک

اره من خودم تهرانم الان ازدواج کردم ۲۶سالمه انقد حسرت میخورم میگم چرا هیچ تلاشی برای خودم نکردم

هرکس امکانات بیشتری براش فراهمه معمولا توقعش از زندگی (و دیگران) بالاتره و از خودش کمتر 

در مقابل اونی که محرومیت رو چشیده قوی‌تر میشه و مبارزه برای زندگی رو یاد می‌گیره 

پیشرفت انواع آموزشگاه کلاس کنکور تست توی شهر های بزرگ بیشتره تا کوچیک

بعدشم درس خوندن و تلاش به داشتن تکنولوژی نیست ما یه فامیل داریم پدرش پولداره هیچی نشده مطلقا فقط مفت خوره 

عوضش یه فامیل داریم پدرش فقیر بود الان خودش کارآفرینه و میلیاردره

Stay hungry stay foolish

دقیقا کدوم تکنولوژي ؟ ما تو کلان شهریم چی داریم مثلا یه اینترنت ۴ جی داریم الان روستاها هم مجهز به ف ...

روستاها فور جی شدن؟؟؟ واقعا درکی از روستا ندارید...

پیشنهاد میکنم یه هفته برید یه روستای محروم (نه اونا که به عنوان ویلای تابستونی ازش استفاده میشه، روستای واقعی که خانواده‌های روستایی زندگی میکنن و ویلا نداره) زندگی کنید 

خیلی خوبه از نزدیک تجربه گردن محرومیت ها...

همه جا هست همه چی ام انلاین شده طرف با اینترنت هر نوع آموزش و تستی رو انجام میده دیگه

اموزش مجازی جای حضوری رو میگیره؟ 

بعد مشخصه اصلا از فضای روستا خبر ندارید...

روستاها فور جی شدن؟؟؟ واقعا درکی از روستا ندارید...پیشنهاد میکنم یه هفته برید یه روستای محروم (نه او ...

یعنی چی ؟ نشدن مگه؟‌تازه خط تلفن ثابت روستاها ده سال بیشتره که اینترنت adsl داره ! دور افتاده ترین روستای ایران هم که باشه خط تلفن دیگه داره دیگه

محرومیت الان معنی نداره

همه روستاها جاده اسفالت دارن شاید زیر ۱ درصد روستاهای ایران خط تلفن و جاده نداشته باشه

عوضش چیزی که اونجا هست اسمش آرامشه که تو شهر پیدا نمیشه

Stay hungry stay foolish