2777
2789

وای بچها خیبی خیلی دوسش داشتم

حتی جوریکه رفتارای بدش هم به چشمم نمیومد

ولی عقلم گفت باهاش نمون اشتباهه

واقعنم اشتباه بود موندن باهاش

ولی خب یادم نمیره چقدر اون زمانی که به هم نزدیک بودیم حالم خوب بود وخودمو خوشگل تر میدیدم وبرای زندگیم انگیزه داشتم🤍

امیدوارم بزرگ شی و بتونی به عشقت برسی

منم همینطور:)

ماقسمت هم نیستیم واصلا مناسبم تیستیم

حتی بااینکه چشمت بقیه رو هم میدید بازم برام همون آدم مورد علاقمی🙂

دلم برات تنگ میشه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تلخچقدر دلم برات گرفت :)

قربونت بشم

خیلی دوسش دارم ولی فکنم عشقم بهش یه طرفه بود

یعنی من عاشقش بودم ولی اون دوسم داشت فقط

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

درگیر یه آدم اشتباه شدم اکسم‌ شده نکسم

🥲خیلی بده

قربونت بشمخیلی دوسش دارم ولی فکنم عشقم بهش یه طرفه بودیعنی من عاشقش بودم ولی اون دوسم داشت فقط

چقدر منی تو🙃🫠🖤

منم آدم اشتباهی زندگیمو دوس داشتم اون نه 

بازیم داد رفت 🖤🥀

فقط 38 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

چقدر منی تو🙃🫠🖤منم آدم اشتباهی زندگیمو دوس داشتم اون نه بازیم داد رفت 🖤🥀

عزیزم تنها راه اینه انقدر درگیر موفقیت وپیشرفت بشیم که بالاخره اون آدمی که مناسبمونه خودش سمتمون  بیاد:)

لی بابا💔خیلی غمگینه

عزیزم تنها راه اینه انقدر درگیر موفقیت وپیشرفت بشیم که بالاخره اون آدمی که مناسبمونه خودش سمتمون بی ...

اره خب ولی تلخی ی چیزایی با اینا هم پاک نمیشه همیشه رو قلبت سنگینی می‌کنه🙂😪

موفق باشی قشنگم 

فقط 38 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/