2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میبینم ..

دلم نمیشینن فقط برای دعواهاشون و استایل هاشون میبینم 😂

ولی خدایی اون دختره فرو خیلی زحمت میکشه برای استایلش ..شیرینم شیک تر از همشون هست

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ولمون کن تروخدا پرستو صالحی و اون برنامه نفرت موقتیش کمه که دوش هم اومده بریم زن روز مهناز رو ببینیم بیکاریم و از همه مهمتر بیماریم؟ 

چندتا مریض مجهول حال میان عقده پراکنی میکنن به جاش برین کتاب بخونین برین فیلم ببینین برین درس بخونین ملت 

هفتاد قسمت نفرت ابدی دیدین خدایی چیزی به بار علمی تون اضافه شد یا فقط اعصابتون رو داغون کردین؟

من میبینم ..دلم نمیشینن فقط برای دعواهاشون و استایل هاشون میبینم 😂ولی خدایی اون دختره فرو خیلی زحمت ...

اره از همشون خلاق تره

دقیقاا

بنظر منم شیرین و سارا

از قیافه مارال اون داوره هم خیلی خوشم میاد

ولمون کن تروخدا پرستو صالحی و اون برنامه نفرت موقتیش کمه که دوش هم اومده بریم زن روز مهناز رو ببینیم ...

من خودم عشق ابدی رو ندیدم

ولی این بد نیست یه موقع هایی برای تنوع خوبه

یه ریلز دیدم پدرام هول و هیز به دختره گفت بالاتنه ات رو دوست دارم کلا بدم اومد

وای نه پدرام خیلی خوبه

اصلا از اون دید نبین 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.