2777
2789
عنوان

سقط و اقدام ب بارداری

92 بازدید | 7 پست

سلام من دوتا سقط تو یکسال داشتم دکترا گفتن فاکتورت پایین بوده ک سقط میکنی .الان دهماهه هرکار مکنم باردار نمیشم .سونو رفتم گفتن تخمکات عالین اما بازم باردار نشدم نمیدونم دیگه چکار کنم .لطفا راهنماییم کنید 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

استرس نداشته باش - همسرت هم ازمایش بده - بی خیال باش مطمئن باش باردار میشی - من ی سقط داشتم بعد از شش ماه اقدام کردم که سه ماه بعد باردار شدم و الان هشت ماه باردارم انشالله خیلی زود حاجت دلتو میگیری عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو فاکتو چی؟؟؟برامن انعقادخونم بود

بنظرم قبل اقدام تهت نظردکترباشی بهتره

ازمایشاتوهم نشونش بده

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖

شاید رحمت هنوز آمادگی نداره منم دوتا سقط داشتم بعد دوسال اقدارم کردم شکر خدا تو ماه اول حامله شدم الانم  شش هفتمه 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

المیرا جان .ازمایش دادیم هردومون سالم هستیم خداروشکر ..شاید از قول یگانه جان رحمم هنوز امادگی نداره 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..