میدونی من با پدرم اصلا آبم تو یه جوب نمیره الانم که متاهلم باز آبم باهاش تو یه جوب نمیره دعوا زیاد میکنیم ولی هیچ وقت ازش متنفر نشدم فقط برا اینکه زحمت منو زیاد کشیده بزرگم کرده ازم مراقبت کرده درسته مثل تو دل پری دارم ولی ازش متنفر نیستم و اگه چند روز نبینمش دلتنگش میشم باز یه خوبی داره که اون تنفر از بین بره
میدونی من با پدرم اصلا آبم تو یه جوب نمیره الانم که متاهلم باز آبم باهاش تو یه جوب نمیره دعوا زیاد م ...
گاهی وقتا خوبی و بدی هارو باید بزاری روی ترازو ببینی کدوم سنگینی میکنه من بابام هرچقدرهم خوب باشه با اخلاق بدش همه رو خراب میکنه کاش دانشگاه قبول بشم برم فقط
گاهی وقتا خوبی و بدی هارو باید بزاری روی ترازو ببینی کدوم سنگینی میکنه من بابام هرچقدرهم خوب باشه ب ...
تو بدیهاشو کمتر در نظر بگیر میدونی پدر من اینقدر اخلاقش بد هست که وقتی مادرم از مریضی رو تخت داد داشت جون میداد باز بداخلاق بود ولی وقتی مادرم فوت کرد هرروز براش گریه میکنه و پشیمونه ولی دیگه ارزشی نداره آدما تا وقتی همو دارن باید قدر دان هم باشن شاهم بیخیالش باش اگه سکوت کنی و فقط بگذری هم مغزت آرومه هم تنفرت کمتر زبونم لال یه روز پدرت نباشه میبینی چقدر خوبی داشته وشما فقط دنبال بدیاش بودی
تو بدیهاشو کمتر در نظر بگیر میدونی پدر من اینقدر اخلاقش بد هست که وقتی مادرم از مریضی رو تخت داد داش ...
منم اتفاقا مادرم مرد ولی حتی یه روز ندیدم گریه کنه ازهمون اولش دنبال زن گرفتن بود نتونست برای زنی که ۱۲ سال خودشو مادرشو تحمل کرد ۱ سال صبرکنه بعد ۴ ماه رفت زن گرفت بهانه اشم شد این بچه کوچیک دارم