اگه سوال یا موردی هست همینجا بفرمایید اگر بتوانم پاسخگو هستم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
قرار نیس ک هرکی درخواست داد تاپیک بزنید براشاکثرا همینطوری درخواست میدن
چه کسی این را گفته قانون جدیده من خیلی وقته عضو سایتم عزیزم دلیل زدن تاپیکم این بود که ایشون تاپیکی نداشت و من برای همین این تاپیک زدم وگرنه تو تاپیک هاشون برایش مینوشتم
و قرار نیست ما به کارهای دیگران خرده بگیریم دوست عزیز. هر کاری یه دلیلی پشتشه 😊
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام ممنون میشم اگر درخواست دوستی رو بپذیرید مامان پسری ۲/۵ ساله هستم و شمارو از سرچ گوگل پیدا کردم مدتی هست دارم تاپیکاتون رو در مورد پسرتون میخونم و سوالاتی دارم ممنون میشم درخواستمو قبول کنید