2777
2789
عنوان

بغض گلوم را گرفته

67 بازدید | 6 پست

درس ها این ترم و ترم بعدم که ترم آخرم میشع سخته

همه سخت و تعوری ها مونده

چند تا درس هم استاد های خیلی بد و بداخلاق و عقده ای مجبور شدم بردارم

چیکار کنم

فکر به امتحان پایان ترم و نمره منو داره دیوونه میکنه

توروخدا یکی یه چیزی بگه 

امروز حذف و اضافس 

اگرم این چندتا درس را حذف کنم بعد اوضام بدتر میشه ترم بعد و معلوم هم نیس ترم بعد به کی بدن

چیکار کنم

عزیزم 

یه روز همش تموم میشه

یه دوره ای تو سن ادما هست اوج نمره و درس ‌‌و ... است

اما اون روزای دبستان یادته برای ۲۵ صدم چقد ناراحت می شدیم؟؟

دیدی همش گذشت؟؟ حتی ممکنه یادمون رفته باشه کاملا

اینم میگذره

دست از تلاش برندار

الهی به امید خودت...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد دوران دانشجویی بخیر، همه این استرس ها رو منم کشیدم، ۳ بار کنکور دادم هم برای لیسانس هم برای فوق لیسانس و هم برای دکترا، شب تا صبح درس خوندم و صبح تا عروس دانشگاه بودم، دکترا با رتبه تک رقمی ۵ قبول شدم🙂 آخرش چی شد؟ ازدواج کردم و دارم خونه داری میکنم.

اینا رو گفتم که به این برسم سخت نگیر دوستم، حذف و اضافه هم میگذره ترم هم میاد و میره و اگه هدف داری بری سر کار یا مدارج بالاتر بری به این فکر کن هرچه زودتر این مقطع تموم بشه زودتر به هدفت میرسی.

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
یاد دوران دانشجویی بخیر، همه این استرس ها رو منم کشیدم، ۳ بار کنکور دادم هم برای لیسانس هم برای فوق ...

الان سر کار می‌رید؟

من حوصله ادامه تحصیل ندارم ...بنظرتون لیسانس فقط داشتع باشم بده؟

اگه این 2ترم نمرات کم بگیرم چی؟

الان سر کار می‌رید؟من حوصله ادامه تحصیل ندارم ...بنظرتون لیسانس فقط داشتع باشم بده؟اگه این 2ترم نمرا ...

یه تایمی میرفتم ولی بعد اینکه متاهل شدم دیگه در توانم نبود هم کار بیرون از منزل و هم کار داخل منزل.

اگه قصد ادامه تحصیل برای دکترا و جذب هیئت عملی رو داری ارشد بخون در غیر اون صورت خیلی فایده ای نداره برات مگر اینکه جایی که کاری میکنی هرچی درجه علمیت بالاتر باشه مزایا بهتری داشته باشی.

اگه یه زمانی بخوای ارشد بخونی ریز نمراتت تاثیر گذاره

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂