2777
2789

هرکس دنبال دعوا هستش و یا میخواد نظرشو تحمیل کنه نیاد

لطفا خواهرانه راهنماییم کنین

یکی از دوستام برای اواین بار قرار بود یه روز بیاد خونه مون ،قرارشد شام بیاد ،همسرم بنده خدا چندبار گفت من برم‌شما راحت باشین ،میخواست بره خونه مادرش اجازه ندادم چون بعدا مادرشوهرم همین و میکوبید توسرم‌که بخاطردوستات پسرمو از خومه بیرون کردی

اول که اومد کلا سرتاپا سفید پوشیده بود با ارایش صورتی انگار قراره بره محضر و عقدشه,رفت اتاق لباساشو عوض کنه دیدم یه بلوز تنگ و جذب قرمز با شلوار کرمی پوشیده بدون روسری

من خودم خشکم زد ولی از اول تا اخر همسرم سرش تو گوشی بوده ،این‌دوستم خیلی جاها بدردم خورده و دستمو گرفته و جاهایی یدون منت باهام بود که هیچ انتظاری ازش نداشتم

بنظرتون باهاش چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هواست باشه ادم همیشه از دوست نزدیک ضربه میخوره نمیگم بدبین. باش ولی دوست خیلی تاثیر داره تو‌زندگی

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

دوستیتون بیرون ادامه بدیدبعدهابگیدهمسرتون توفلان مراسم شرکت نکردچون ازپوشش مهمونامعذب بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وا خودت اومدی دعوتش کردی تایمی که شوهرت خونه بوده بعد خودتم از پوششش ایراد میگیری

من میدونم دوستمو دعوت کنم جلو شوهرمم تاب میپوشه بنابراین هیچوقت اینارو باهم قاطی نمیکنم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن