2777
2789

خسته و افسرده میشه از زندگی هیچی نمی‌فهمه هی امیدوارمیشم هی امیدم ناامید میشه هرروزمون بدترازدیروز چندسال آخه تاکی😞😓😓😓

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

ای بابا شاید مصلحت نیست

شاید امتحان واسه سنجش ایمانته

یا هزار دلیل دیگه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم ایمانش ضعیف میشه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
ای بابا شاید مصلحت نیستشاید امتحان واسه سنجش ایمانتهیا هزار دلیل دیگه

تاکی امتحان ادمیم خسته میشیم چت زندگیه اخه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

هرروزوشب ذکر بگو دعاکن قرآن بخون نمازاول وقت بخون  اینم ازاین ازهمه فامیل ما فقیرترین زیرخط فقریم اون همه شوهرم تلاش میکنه

ببین من قبلا اینطوری بودم بعد با فرهنگ شرق آشنا شدم ، که مبنی بر پذیرش هست

باید مسائل رو اونطوری که هست بپذیریم

اونوقت بزور نمی خواهیم تغییرش بدیم

حکمت خیلی چیزها رو ما نمی دونیم

ما توی این دنیا برای آسایش نیومدیم

خود خدا گفته شما رو در رنج آفریدیم

تاکی امتحان ادمیم خسته میشیم چت زندگیه اخه

تا آخر عمر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
😞😓آخه چرا فقط من میون اینهمه دوست اشنا

چون خدا صلاح دونسته اینطور باشه