ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 عنوان آدم وقتی چندساله دعامیکنه اما هیچکدوم اجابت نشه ایمانش ازبین میره 60 بازدید | 9 پست خسته و افسرده میشه از زندگی هیچی نمیفهمه هی امیدوارمیشم هی امیدم ناامید میشه هرروزمون بدترازدیروز چندسال آخه تاکی😞😓😓😓 ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌ 1404/06/29 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11212 ای بابا شاید مصلحت نیستشاید امتحان واسه سنجش ایمانتهیا هزار دلیل دیگه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5608 ادم ایمانش ضعیف میشه اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 ای بابا شاید مصلحت نیستشاید امتحان واسه سنجش ایمانتهیا هزار دلیل دیگه تاکی امتحان ادمیم خسته میشیم چت زندگیه اخه ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 هرروزوشب ذکر بگو دعاکن قرآن بخون نمازاول وقت بخون اینم ازاین ازهمه فامیل ما فقیرترین زیرخط فقریم اون همه شوهرم تلاش میکنه ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
shalaaaa عضویت: 1404/06/16 تعداد پست: 1246 ببین من قبلا اینطوری بودم بعد با فرهنگ شرق آشنا شدم ، که مبنی بر پذیرش هستباید مسائل رو اونطوری که هست بپذیریماونوقت بزور نمی خواهیم تغییرش بدیمحکمت خیلی چیزها رو ما نمی دونیمما توی این دنیا برای آسایش نیومدیمخود خدا گفته شما رو در رنج آفریدیم
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11212 تاکی امتحان ادمیم خسته میشیم چت زندگیه اخه تا آخر عمر چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ااااااااببببب مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7023 تا آخر عمر 😞😓آخه چرا فقط من میون اینهمه دوست اشنا ❌دیگه هیچ آرزویی ندارم به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم محاله برسم❌
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11212 😞😓آخه چرا فقط من میون اینهمه دوست اشنا چون خدا صلاح دونسته اینطور باشه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜