2777
2789
عنوان

چرا انسانیت مرده اخه تازکیا

65 بازدید | 4 پست

دیشب حین راه رفتن شونم خورد به یه خانومه 

که ظاهر خوبی داشت لباس های خوب چهره خوب و کاملا به خودش رسیده اوکی هنه چی 

برگشتم بهش گفتم معدرت میخوام با لبخند 

یه نگاه کرد با اخم هیچ حرفیم نزد گوشه چشمشم غره رفت برام 😐😐😐 حالا من برام مهم نیست 

البته قبلا چرا خیلی نهم بود خیلی حساس بودم یعنی اگه قبلا بود تا چند روز اعصاب خوردی داشتم ناراحتی 

الان واقعا برام مهم نیست حتی میگم چرا باید خودمو ناراحت کنم برای یه ادمی که ارزش تداره ؟؟

اون ادب نداره اون  بلد نیست من چرا باید  حال خوب خودمو ناراحت کنم ؟؟؟

جال اینجاست یک ساعا بعد دو ساعت بعد دوباره خوردم به یکی یه خانوم با ظاهر ساده معمولی نعدرت خواستیم دو نفری با لبخند جواب دادیم بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه با فاصله کم با دو نفر برخورد داشتی باید یکم حواستو بیشتر جمع کنی تو راه رفتن عزیزم

و درگیرش نشو. آدما به اندازه شعورشون رفتار می کنن. تو که نباید غصه شعور نداشته ی یکی دیگه رو بخوری

الهی به امید خودت...  

بعضیا دیر ویندوزشون بالا میاد مث منن اصلا اون لحظه نمیفمم باید چیکار کنم بعدش میگم ای بابا باید اینکارو میکردماا

مثلا یبار یکی بهم لبخند زد من حواسم اصلا نبود رومو برگردوندم بعدش یهو گفتم عه ب من لبخند زد؟🤣🤣دیگ انقد نگاهش کردم تا دوباره بنده خدا نگاهم کرد منم سریع ی لبخند پهن بهش زدم جبران شه😂

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.