2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5395 بازدید | 217 پست

دوستان من قبول کردم که حقشونه  و خدارو شکر جایگاه ایران خوبه که میان ولی به شرطی ک استادی که برا دانشجو های ایرانی میزارن درجه یکم نرم اونجا دانشکدشون جدا باشه از امکانات آزمایشگاهی بالینی ایران استفاده نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره ؟

ربطش اینه که داره دانشجوهایی که از کشور های عراق و پاکستان و افغانستان و درکل کشورهای اطراف وارد کشورمون میشن رو با تعداد کمی از ایرانی ها که به کل اروپا و آمریکا مهاجرت میکنن مقایسه میکنه. یکم فکر کن ربطش رو میفهمی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

ربطش اینه که داره دانشجوهایی که از کشور های عراق و پاکستان و افغانستان و درکل کشورهای اطراف وارد کشو ...

خودت میفهمی چی میگی.اول اینکه فقط دانشجو از ایران نمیره اروپا و امریکا از همه کشوری میره در ثانی مگه همه دانشجوهای همسایه میان ایران میرن ترکیه روسیه و ....انگار فقط ایران داخل منطقه وجود داره

چه ربطی داره ؟

ربطش اینه شما تو اروپا و امریکا راه واسه پول دراوردنت انقدر زیاده که اخرین چیزی که میتونی بهش فکر کنی رشته هایی مثل پزشکی و پرستاری و... هست.

ولی تو ایران محدودی به همین رشته ها برای اینکه صرفا سرکار رفتنت تضمین شده باشه😅

ربطش اینه شما تو اروپا و امریکا راه واسه پول دراوردنت انقدر زیاده که اخرین چیزی که میتونی بهش فکر کن ...

ممنونم عزیزم واقعا حوصله ندارم جواب اینارو بدم❤️

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

عزیزم من واقعا باورم نمیشه کامنتا💔اگه بدونن با دفاعشون چه ظلمی دارن میکنن...

از حالا دور خودمون حصار میکشیم میگیم اینجا ایران است ورود افراد خارجی ممنوع .باید خوشحال باشی دانشجو وارد ایران میشه این نشونه پیشرفت علم داخل ایران چرا همیشه در حال غر زدن هستید

داری کل اروپا و آمریکا رو به یه ایران مقایسه میکنی؟

قطعا تحصیل در اروپا وامریکا سطح خیلی بالاتری از اینجا داره .دارم در منطقه ی خودمون مقایسه میکنم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

از حالا دور خودمون حصار میکشیم میگیم اینجا ایران است ورود افراد خارجی ممنوع .باید خوشحال باشی دانشجو ...

خدا خیرت بده چرا باید خوشحال باشم یه پاکستانی جای رفیقم / همشهریم/هموطنم رو تو دانشگاه گرفته؟

لطفا کامنتای آخرم رو بخون واقعا توان توضیح مجدد رو ندارم.

منم تو انگلیس با هندی ها همکلاس بودم استاد هندی هم داشتم اما به نظرم باهوش نیومدن اتفاقا ایرانی ها ب ...

جدی ؟ چقدر ترسناک

من شنیده بودم هندیا اصلا از ایرانیا خوششون نمیاد(به‌خاطر نادرشاه) ولی فکر نمی‌کردم اینقدر بدجنس باشن 

فکر‌ کن این همه زحمت بکشی مهاجرت کنی انگلیس، اونجا گیر همچین آدمایی بیفتی 😑

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خدا خیرت بده چرا باید خوشحال باشم یه پاکستانی جای رفیقم / همشهریم/هموطنم رو تو دانشگاه گرفته؟لطفا کا ...

اهان اگر اروپایی و امریکایی بود اشکال نداشت!؟ 

چه ادمهایی هستید خودتون همه جای دنیا هستید برای تحصیلات و چیزای دیگه ولی توقع دارید هیچ کس وارد کشورتون نشه