شاید بیست تا ایرانی دیدم اونم ده تاشون استاد بود خدا سر شاهده همشون خارجی عرب هندی پاکستانی ترسیده بودم راه میرفتم بینشون حقیقت دلم گرفت خانومه تو آسانسور کارشناس یکی اتاقا بود گفتم چرا اینقدر خارجیه اینجا گفت تهران و ایران همینه بعد اسم دانشگامو گفتم .گفتم ما باید اینجا میبودیم حیف واقعا گفت فکر میکنی دانشگاه خودت بهتره
دوستان من قبول کردم که حقشونه و خدارو شکر جایگاه ایران خوبه که میان ولی به شرطی ک استادی که برا دانشجو های ایرانی میزارن درجه یکم نرم اونجا دانشکدشون جدا باشه از امکانات آزمایشگاهی بالینی ایران استفاده نکنن
ربطش اینه که داره دانشجوهایی که از کشور های عراق و پاکستان و افغانستان و درکل کشورهای اطراف وارد کشورمون میشن رو با تعداد کمی از ایرانی ها که به کل اروپا و آمریکا مهاجرت میکنن مقایسه میکنه. یکم فکر کن ربطش رو میفهمی
ربطش اینه که داره دانشجوهایی که از کشور های عراق و پاکستان و افغانستان و درکل کشورهای اطراف وارد کشو ...
خودت میفهمی چی میگی.اول اینکه فقط دانشجو از ایران نمیره اروپا و امریکا از همه کشوری میره در ثانی مگه همه دانشجوهای همسایه میان ایران میرن ترکیه روسیه و ....انگار فقط ایران داخل منطقه وجود داره
عزیزم من واقعا باورم نمیشه کامنتا💔اگه بدونن با دفاعشون چه ظلمی دارن میکنن...
از حالا دور خودمون حصار میکشیم میگیم اینجا ایران است ورود افراد خارجی ممنوع .باید خوشحال باشی دانشجو وارد ایران میشه این نشونه پیشرفت علم داخل ایران چرا همیشه در حال غر زدن هستید