2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5395 بازدید | 217 پست
ایرانیا باید درس بخونن جاهای خوبو نگیرن ایناالبته حس میکنم ی مقدار اغراق کردی تو تعریف کردن اسی

اونا ظرفیتشون جداست ربطی به درس خوندن ایرانیا نداره 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

پوف حالا اون چندر غاز چیه . این همه از خدمات دولتیمون استفاده میکنن از دانشگاه و مدرسه تا اتوبوس و ا ...

چندرغاز نیست خیلیه 

بعدش ما این همه میریم کشورای دیگه درس میخونیم ربطی نداره

اونا جای کسیو نمیگیرن ظرفیت دانشجوی ایرانی جداس با خارجیا 

چون خارجیا بدون کنکور میان 

اصلا هیچ ربطی بهم ندارن

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرانیا باید درس بخونن جاهای خوبو نگیرن ایناالبته حس میکنم ی مقدار اغراق کردی تو تعریف کردن اسی

شاید روزی بوده که فقط خارجیا کلاس داشتن از کل دانشجو های اونجا من بیست ایرانی بزور دیدم اونم مقنعه داشتن بقیه شال عربی پیچیده بودن یا هندی پاکستانی بودن معلوم بود میخواستم فیلم بگیرم خود خاتمه گفت ۲۰۰ تا عرب گرفته ۲۰۰ تا هندی ایران  و تهرانم همینه

سه چهار برابر ازشون پول میگیرن ،در واقع میفروشن مدرکارو به اینا فکر کردی بااین تحریما چطور تونستن سر ...

پس اون افغانیایی که میان اینجاکارمیکنن پول درمیارن که هیچگونه ارزی واردکشورنمیکنن بایه دمپایی میان اینجاپولدارمیشن بعدجوونای خودمون بیکاربی پولن

اونا پول میدن و با پول اونا به دانشجوهای ایرانی خدمات میدن همون یکم خدماتیم که داریم از صدقه سر اونا ...

آخه استادای خوب وقتشون پر میشه دانشگاه ی ظرفیت محدودی داره برا آزمایشگاه بالین آموزش 

پوف حالا اون چندر غاز چیه . این همه از خدمات دولتیمون استفاده میکنن از دانشگاه و مدرسه تا اتوبوس و ا ...

مطمئنی چندرغاز ه یا همینجوری یه چیزی میگی!

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

ی جایگاه علمی تو منطقه داریم .چیز ترسناکی نیست .درسته اندازه کانادا واروپا وامریکا نیست اما همین که بین کشورهای منطقه سری از بقیه سوا هستیم ترسناک نیست .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

آخه استادای خوب وقتشون پر میشه دانشگاه ی ظرفیت محدودی داره برا آزمایشگاه بالین آموزش

اولویت با دانشجوی ایرانی هست 

خواهرم میگه دانشجوهای خارجی رو هر ترم الکی میندازن که دوباره پول بده

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

شاید روزی بوده که فقط خارجیا کلاس داشتن از کل دانشجو های اونجا من بیست ایرانی بزور دیدم اونم مقنعه د ...

چی بگم من ازاد بودم 

با اینکه خب بیشتر دنبال پوله

از بین شصت و خورده ای دو نفر افغان بودن بقیه همه ایرانی بودیم. بخاطر همین باورش سخته برام ، اونام شهریه دوبرابر میدادن یادمه خیلی گزاف نبود هزینه ش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

سه چهار برابر ازشون پول میگیرن ،در واقع میفروشن مدرکارو به اینا فکر کردی بااین تحریما چطور تونستن سر ...

خوب جا نیست دیگ برا ایرانی کیفیت آموزشی برا ایرانیا میاد پایین بعدم هی میگن ظرفیت پزشکی بردیم بالا میخوره تو سر پزشکی 

پس اون افغانیایی که میان اینجاکارمیکنن پول درمیارن که هیچگونه ارزی واردکشورنمیکنن بایه دمپایی میان ا ...

دیگه اینو‌ باید مسئولین پاسخ بدن ،مسائل تعلیمی فرق داره با مهاجر

مطمئنی چندرغاز ه یا همینجوری یه چیزی میگی!

چندرقازه

در حد سی تومن چهل تومن اینا

ی همکلاسی افغان داشتم اینجور میگفت 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣