2777
2789

ی سوال دارم میشه اگر کسی در این‌باره بلده یا مادری که تجربه داره بپرسن

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

ی دختری داریم توی فامیل قدش ۱۴۹ و وزنش ۸۱ 

خیلی میخوره اشتهای واقعا بیش از حد هست 

مشکلی هم نداره فقط زیاد غذا میخوره ۱۱ سالشه پریود شد چند ماه پیش قد هم نمی‌کشه مامان باباش کوتاهن چه ورزشی بحز والیبال و بستکت بال پیشنهاد دارین یا رژیمی چیزی

من مربی بدنسازی هستم جانم

برای قد کشیدن دختر ۱۱ ساله با وزن ۸۱ و قد ۴۹ چی پیشنهاد میدید بجز والیبال بسکت بال ی چیزی باشه که هم یکم لاغرش کنه هم قد بکشه

بیشتر توضیح بده

ی دختری داریم توی فامیل قدش ۱۴۹ و وزنش ۸۱ 

خیلی میخوره اشتهای واقعا بیش از حد هست 

مشکلی هم نداره فقط زیاد غذا میخوره ۱۱ سالشه پریود شد چند ماه پیش قد هم نمی‌کشه مامان باباش کوتاهن چه ورزشی بحز والیبال و بستکت بال پیشنهاد دارین یا رژیمی

قرص ال آرژانتین 500بده بهش و بفرستش والیبال به نظرم

میخوره قرص ولی هیچ تاثیری نداشته دکتر هم بردن شده ۱۴۹ تازه 

والیبال بسکتبال نیس خونشون جای خوبی نیست حالا ی باشگاه فکر کنم اون نزدیکا باشهداینچیزا رو نداره

ی دختری داریم توی فامیل قدش ۱۴۹ و وزنش ۸۱ خیلی میخوره اشتهای واقعا بیش از حد هست مشکلی هم نداره فقط ...

ببینید چون پدر و مادرش قدش کوتاهه نبایذ انتظار داشته باشید ک اون خیلی بلند قد بشه چون قد کاملا ژنتیکیه 

ورزشم روی کسیک از نظر ژنتیکی بلند قد نیس نمیتونه معجزه بکنه اما ورزشهایی ک پرش دارن یا حرکات کششی دارن میتونن مفید باشن اما برای این دختر خیلی تاثیر کمییی میزاره چون حرف اول با ژنتیکه 

مورد بعد وزن بالاشه ک این باید کنترل بشع و بهتره با متخصص تغذیه مشورت کنید ک رژیم درست و طبق سنش بهش بده اگ وزنش کنترل نشه همیشه چاق میمونه و در سن بزرگسالی شانی لاغر شدنش کمترع و درکنار رژیم غذایی باید ورزش هم بکنه ک توی لاغری بهش کمک بکنه اما ورزشی ک دوست دارع و مناسب روحیشه 

کلام اخر اینکه هیچ ورزشی نمیتونه قد رو بلند کنه تا زمانی ک زمینش(ژنتیک) فراهم نباشه

شاید چند سانت دیگ رشد داشته باشه ۱۵۰ و خورده ای

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕