2777
2789

اگه کارش سنگینه یا سرش خیلی شلوغه مثلا کارمند بانک یا دادگستری و... هست، بله

از خودش بپرس خب

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دوره آشنایی با یه آقا پسری هرروز تو یه ساعت مشخصی زنگ میزد یا پیام میداد دیگه رفته بود رو مخم. رابطه باید سینوسی باشه و الا دل آدمو میزنه گاها باید فضا داد و فاصله گرفت

کاربری غیرفعال

بنظرم بستگی به علاقه مرد دارهداداشم عاشق زنشهیعنی کل کارا رو سرش خراب بشه حتما باید سرکارش زنگ بزنه ...

خوشبحال عروستون

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

اگه کارش سنگینه یا سرش خیلی شلوغه مثلا کارمند بانک یا دادگستری و... هست، بلهاز خودش بپرس خب

به نظرم هر چه قدرم کارش زیاد باشه وقتی من دوست دارم حالمو بپرسه میتونه حداقل یه پیام بده

بله. آقایون تو این فاز نیستن اونایی هم که هستن اقلیتن که توقع ایجاد میکنن. حتی خیلی از خانوما هم تو ...

نمیدونم 

یعنی چی تو این فاز نیسنن 

وقتی ازدواج میکنن باید خواسته های ما براشون مهم باشه

بستگی دارع دیگ شوهر من تا کاری نداشته باشه ز نمیزنهمنم موقه ای ک ناهار امادس زنگ میزنم بهش میگم ک کا ...

برا منم 

البته من خودمم شاغلم

ولی من ایشونو یادمه 

ولی من اگه روزایی زنگ نزنم پیام ندم خودش اصلا هیچی

نمیدونم یعنی چی تو این فاز نیسنن وقتی ازدواج میکنن باید خواسته های ما براشون مهم باشه

ببین عزیز اینا مسائلی هستن که باید تو آشنایی تکلیفشون مشخص بشه

اگه در مجموع همسرت خوبه و باهاش با لحن خوب صحبت کردی و تغییر نکرده به عنوان یه ویژگی اخلاقی بپذیرش

ببین عزیز اینا مسائلی هستن که باید تو آشنایی تکلیفشون مشخص بشهاگه در مجموع همسرت خوبه و باهاش با لحن ...

چجوری باید بپذیرم عزیزم؟ 

میشه بیشتر راهنماییم کنی؟ 

من میخوام بپذیرم ولی گاهی دلم یجوری میشه میبینم شورای همکارام یا همسرم خواهرم در روز چند بار بهشون زنگ میزنن یا پیام میدن 

نمیدونم چجوری با خودم کنار بیام 

احساس دوست داشته نشدن دارم 

اگه ام چیزی بگم عصبی میشه