2777
2789

تو همین وضعیتم  بین امیدو نا امیدی گیر کردم خدایاااااااا کمکمون کن خدا هر کی گرفتاره کمکش کن خدایااا به بزرگیت قسمت میدم مصلحتمون تو خواسته هامون قرار بده 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
اخ گفتی دقیقا همین شکلیم

خدا از راهی که با امید پا گذاشتیم تا امید برنگردونتمون گلم برات دعا میکنم خواسته قلبیت برآورده شه

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چنین شرایطی رو تجربه کردم و توصیه میکنم به زور از جات پاشو یه کاری حرفه ای رشته ای تفریحی سرگرمی چیزی که جسمت رو به تحرک وادار کنه برای خودت دست و پا کنی اگر نه عذاب جهنم رو تو این دنیا تجربه میکنی و هیچ کسی غیر از خودت نمیتونه کمکت کنه من همه رو تجربه کردم افسردگی بی هدفی ناتوانی جسمی دارو تراپی وووو........

در آخرم فهمیدم فقط گره این مشکل به دست خودم باز میشه که بهش دامننزنم و با این کرختی و بی حوصلگی بجنگم