2777
2789
عنوان

داشتم شام ایرانی میدیدم🫠

892 بازدید | 45 پست

امروز داشتم شام ایرانی میدیدم خونه خاطره حاتمی بود تهچین درست کرده بود انقدررررر دلم خاست😭😂😭😂

لنتی خیلی جذاب بوددددد بنظر خوشمزه میومد😂💔

ما معمولا توی تهچین یا عدس میزاریم یا لپه اینجوری درست نمیکنیم واجب شد یبار درست کنم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته چین با عدس و لپه؟؟ تا حالا ندیدمبرنج و مرغ و ماست و زرشک و مخلفات

اره عزیزم مرغ رو ک سرخ میکنیم بعد رب و پیاز رو تفت میدیم عدس یا لپه رو اضافه میکنیم بعد مرغو..لایه لایه برنج ومواد گوشتی رو اضاف میکنیم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

چجوری درست کرده بود ؟

برنجشو فک کنم اول پخت بعد مرغایی ک تو زعفرون فراوون و روغن گذاشته بود از حرارت برداشت و برنجشو اضافه کرد و مرغا باید ته دیگ میبودن..خیلی خوشگل و خوشرنگ شده بوددد

عدس ،لپه چه جالب نشنیدم

اره گلم ما عدس پلو رو اینجوری درست میکنیم 

من فقط دلم غذاهای مریم امیرجلالی رو خواست واقعا هم باسلیقه و خلاق بود هم غذاهاش رنگ و لعاب داشت

اتفاقا از اخراش دیدم اون قسمتو فک کنم دلمه بود ک از دلمه هم خومش نمیاد زیاد

وووای ته چین اون ک‌خیلی سمی بود ی لیوان روغن ب لیوان‌پر زعفرون ریخت خخخخ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چقدر زعفرون ریخت تو غذاش!

من به اون غذا میگم ته‌انداز مرغ

ته‌چین مرغ وسطشه و برنج کف قابلمه‌ست

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡