2777
2789

سلام

من کار میکنم ولی روزانه س همیشگی نیست

حدودا روزی ۷۰۰ یا بعضی جاها ۸۰۰

ولی نمیتونم پس انداز کنم همش پولم خرج میشه مثلا لباس و چیزهای متفرقه

طبیعیه؟

هر روز سر کار نمیرم گاهی اوقات

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خرچ ثابت ندارم اصلا ی ماه میشه ۱۵.۲۰ میشه یک ماه صفر الان از خرداد ماه فقط هزینه اسنپ دادم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ۱ تومن بیشتر وقتام کمتر.خب اصلاح ابرو خودم انجام میدم لباس و اینام ک همیشگی نیست هر چیزی لازم دارم رو هم یجا نمیخرم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من دیگه خرج خودم نمیکنم چون زشتم هر کاری کنم باز زشتم هر چی ب پوستم میرسم بهترین محصولات پوستی ژل لب ...

این چه حرفیه دختر

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

طبیعیه انقد قیمت همه چیز رفته بالا تا میری یه دست لباس بخری میبینی کل درآمدت رفته یا وارد یه سوپری میشی میای بیرون کارتت خالی شده 

ولی اگه تونستی وقتی پول دستت اومد تو یه کارت دیگه ذخیره کن شاید بعدن نیاز پیدا کردی پس انداز داشته باشی 

این چه حرفیه دختر

بهترین محصولات پوستی و میزنم گرون ترین 

ژل لب زدم چند سال پیش گوله گوله مونده پشت لبم 

سی ملیون کاشت ابرو کردم دو سال گذشته خااالی 

جالبه همه هم ترحم دارن فکر میکنن من خرج نمیکنم اصلا 

منم دیگه بیخیال شدم می‌خوام فقط پس انداز کنم