2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایید بوتاکس معده

70 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من وزنم خیلی بالاست میخوام بوتاکس معده کنم

تو رو خدا اگه چیزی راجبش میدونید یا انجام دادین راهنماییم کنید

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین

فقط شنیدم اسلیو بهتره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم انجام داد چقدر وزنت بالاست؟:

۱۲۰ کیلو هستم

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
۱۲۰ کیلو هستم

برای وزن شما نیست شمارو بالون میزنن ولی اسلیو خیلی درداوره بالون بهتره

دوست من بوتاکس انجام داد ۹۲ بود الان ۷۵ شده

خواهرم بالون زد ۱۰۴ بود شده ۸۰ 

مثلا ب خواهرم گفت که بوتاکس زیاد جوابگو نیست برای وزن هایی بالاتراز ۱۰۵ و اینا 

خیلی خسته شدم هرچی رژیم میگیرم ورزش میکنم اراده ندارم زودی ولش میکنم

برای وزن شما نیست شمارو بالون میزنن ولی اسلیو خیلی درداوره بالون بهترهدوست من بوتاکس انجام داد ۹۲ بو ...

اهان درسته

دوست شوهرم وزنش ۱۲۵کیلو بود انجام داد ۴ ماهه شد ۸۶ کیلو..حالا میگم شاید منم بتونم بیام پایین با این روش

اهان درسته دوست شوهرم وزنش ۱۲۵کیلو بود انجام داد ۴ ماهه شد ۸۶ کیلو..حالا میگم شاید منم بتونم بیام پا ...

اهان نمیدونم دیگه والا اینجوری بهش گفته بود بالون هم راحت بود چون همزمان دوتاشون تو ی تایم انجام دادن من میدیدمشون جفتشون خوب شدن ولی ورزش کن پوستت شل نشه لطفا