2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا می‌آید

88 بازدید | 5 پست

من یه وسواس زشت فکری اومده تو ذهنم داره نابودم میکنه 

۶ سال پیش شب عروسیم  بخاطر پول آرایشگاه مد نظرم نرفتم  رفتم یه ارایشگاهی ک قبلا هم رفته بودم   خوب نشدم البته میتونستم پولش جور کنم خاک بر سرم نکردم 

الان این همه مدت گذشته من افسردگی شدید پیدا کردم بعدش حالم خیلی بد شد .الان با اینکه  بچه کوچیکم دارم خیییییلی حالم بده اون شبه میخوام همه اون شبو دوباره تکرار کنم اما دیگه ارزش نداره الان حتی بهترین ارایشگاهم برم باز بر نمیگرده مثل اون روز الان خودم و همسر و بچه هامم از افسردگی من دارن نابود میشن همش میگم اگه بقیه یادشون باشه ؟!عکس داشته باشین؟اگه از ذهنشون نرفته باشه ؟؟؟وای من اصلا بعد اون شب زندگی نکردم میشه راه حل بدید . یا الان ک منم خوندبن  چی تو ذهنتون تداعی شد ممنون میشم خواهرانه راهنمایم کنید 

آخه این چه فکریه داری خیلی از خانما دهه هشتاد که آرایش های عجیب مد بود عروس شدن الان باید خودشونو می‌کشتند تا حالا

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هرچیزیم بگم واقعیت الان تاثیری نداره اما میگم که هیچکس واقعا اهمیت نمیده که ما چطوری به نظر می‌رسیم بعد ۶ سالم هیچکس یادش نمیاد که 

ولی بهت پیشنهاد میکنم برای اینکه بعدا این موضوع بیشتر تاثیر نزاره چند جلسه تراپی بری اونجا خیلی بهتر راجب این میتونی صحبت کنی واقعا ببین خالی میشی منم یه دوره ای این احساسارو داشتم اما خب خوب شد