2777
2789

رل من اینجوری بود ک همه حرفاش به این میرسید ک بهم میرسیم و اینا مثلا میگفت تو موفق میشی من موفق میشم بچهامون فلان بیسار یا مثلا من دارم تلاشمو میکنم ک آینده خوبی بسازم و این حرفا تازه من نمیخاستم قبول کتم ولی چند وقت پیش ی اتفاقی افتاد ک پلیس به ما گیر داد ولی ول کرد و کارمون نداشت بعد گفت اگ میگرفتن یا اگ ول نمیکردن چی میشد حکمش چی بود من گفتم هیچی و ابنا گفت ؛ نکنه ببرن عقدمون کنن منم گفتم چیه ترسیدی گفت فک نکنم بشه ک بهم برسیم

ک منم گفتم پس کات کن نمیخام ادامه بدم گفت نه نه نه من نمیتونم باهات کات کنم گفتم یعنی وقتی آینده ای نمیبینی پس برو ک گفت ن و کات نکن وو اینا منم گفتم پس من هر وقت موقعیتی برام اوکی شد میرم فقط میمونه ی دیدار آخر و خدافظی ک قبول کرد

بهترین کار ممکن رو کردی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا کلا زر مفت خیلی میزنن😂

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اسی حتما کات کن. اون ۱۰۰٪ باهات کات میکنه، چون الان تو پروسه ی آشنا شدن با یه دختره جدیده. سریع باهاش به هم بزن تا حالت خراب تر نشده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ولی پسره با اینکه سنش بالا نیست عجب لاشی ایه😂

دروغگو بزدل. چرا تا اون موقع که خواستگار خوب برات بیاد ادامه میدی؟؟ اعصاب و روانت رو از سر راه آوردی

ن عشقم تا اون موقع فقط میدوشم فقط نوکر مفتمه شایدم پت خونگیم 😉😉