2777
2789
ماه چندمی درد پسر و دختر باهم یکی نیست درد هات چند دقیقه یکبار میگیره؟درد زایمان باشه تند تند پشت سر ...

۲۳ هفته م 

۳روزه اینجوریم میگیره ولم میکنه  

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه پسره

سلام عزیزم منم بچه اولم سقط کردم، جنین پسر حساس‌تره و دختر سفت‌تر، این درد رو هیچ مادری فراموش نمیکنه

فکر نکن خودت تنهایی همسرت هم خیلی ناراحت میشه و کمتر به روی خودش میاره

ولی سعی کن سوگواری کنی و هرچی تو دلت هست بگو و گریه کن و داد بزن ولی سریع جمع‌اش کن که خیلی تو ذهن‌ات بهش پروبال ندی که به افسردگی تبدیل نشه

بیشتر خودت رو مشغول کن و ذهن‌تو ببر سمت دیگه 

من این فکر که خدا از من به بچم مهربان‌تر بود اگر میدونست که موندن براش بهتره حتما می‌موند

درسته سونو و آزمایش‌ها همه‌چی منم خوب بود ولی گفتم حتما آگاهی و علم خدا به سلامت بودن بچم از بندگانش که چندتا سونو و آز سطحی میگیرن بیشتر بوده

خوب بود بدنیا میومد و سال‌ها جلو چشم خودم زجر میکشید و من هر روز می‌مردم و زنده می‌شدم 

به قدرت و علم و مهربان‌تر بودن خدا با تمام وجود سپردم و خودمو کم کم آروم کردم و پذیرفتم 

نگفتم باید از ذهنم پاک بشه چون نشدنی هست ولی بعد از سوگواری و پذیرش بعنوان یک مرحله از زندگی و تجربه گوشه ذهنم گذاشتم

دوستان درست گفتند در بارداری بعدی بیشتر استراحت کن کمتر فکر و خیال کن، رابطه نداشته باش و پله بالا پایین نکن، پیاده روی نکن، توالت فقط فرنگی استفاده کن، زیاد سرپا واینسا، کمتر بشور و بساب و بیشتر ریلکس و آروم باش، تحت نظر باش ولی در حد تعادل ضروری‌هارو برو خیلی رفت و آمد نکن تجربه سخت و گرون بدست میاد

شاید بعضی‌ها بگن اینا ادا در آوردنه ولی بیشتر کارهاتو بسپار اطرافیان و خودت آروم و استراحت کن بذار هرچی می‌خوان بگن 

اولویت اول و آخر خودت و بچه‌ات باش

امیدوارم به زودی یه بچه سالم و آروم و خوشگل بیاد بغلت♥️