2777
2789
عنوان

اگه قبل ازدواج

135 بازدید | 13 پست

اگه قبل از ازدواج، با کسی در ارتباط بوده باشین که قصدتون ازدواج بود ولی نشد که بشه و شما بکارتتون رو توی اون رابطه از دست داده باشین، چه زمانی به کسیکه میخواین باهاش ازدواج کنید میگید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که می‌خواین باهاش ازدواج کنید خواستگاره یا دوست پسر؟

اگر دوست پسره هر وقت پرسید بگو اگر نپرسید نگو نهایت بعد ۶ ماه بگو نظرت چیه درمورد گذشتمون از هم سوال بپرسیم

خواستگارهکی بگم بهش؟🥲

من خیلی صاحب نظر نیستم درمورد خواستگار راستش

ولی فکر کنم کسی که سنتی می‌ره خواستگاری براش باکره بودن مهمه مگر اینکه دروغ بگی و کلا بهش نگی

حس میکنم ریسکیه که بهش بگی که به خانوادت بگه 

حالا کاری ندارم که کارت اشتباه بوده چون نامحرم بودی عزیزم ولی این موضوع رو باید با خواستگارت مطرح کن ...

مطرح که میکنم

دو دلم سر اینکه اولش بگم یا واستم یکم علاقه از سمتش ایجاد شه

مطرح که میکنمدو دلم سر اینکه اولش بگم یا واستم یکم علاقه از سمتش ایجاد شه

اول بگی بهتره عزیزم 

چون بعدن دوتا تون دل میبندین بهم  خیلی سخته تون میشه 

جنگ اول به از صلح آخر

اول بگی بهتره عزیزم چون بعدن دوتا تون دل میبندین بهم خیلی سخته تون میشه جنگ اول به از صلح آخر

جلسه سوم اشنایی بگم خوبه؟

چون جلسه اول بگم با خودش میگه اینم خرابه میخواد خودشو تحمیل کنه🥲😂💔

جلسه سوم اشنایی بگم خوبه؟چون جلسه اول بگم با خودش میگه اینم خرابه میخواد خودشو تحمیل کنه🥲😂💔

اره عزیزم 

ولی شک نکن زودتر بگی بهتره تا دل نبستی اون وقت خیلی سخته برا دوتا تون