2777
2789

سلام دکتر بهم گفته که دچار سقط فراموش شدم ساک حاملگیم 24 m اما خالیه

گفت بستری شم برای کورتاژ اما من به شدت میترسم میخام توی خونه سقط کنم میشه راهنمایم کنید که چیکار کنم به دکترم گفتم برام دارو بنویس گفت فقد کورتاژ 9 هفته و 5 روزمه

من تخم گشنیز دم کردم ناشتا خوردم بعد دو سع تا پتو شستم افتادم رو خونریزی بعد دو روز خودش اومد پایین رشدش تو 6 هفته موند ه بود 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سقط،فراموششده تو یازده هفته داشتم دکتر برام نامه بستری نوشت گفت برو بیمارستان 

کورتاژ با بیهوشی انجام دادم اصلا اذیت نشدم خدارو شکر خیلی راحت بود 

البته یه سری مشکلات پیش اومدقبل کورتاژ  یک هفته بیمارستان بودم 

ببین خود کورتاژ اصلا هیچ ترس و اذیتی نداره 

چون یه بیهوشی کوتاه داره بعدشم هیچ دردی نداره خونریزی هم در حد پریود

ولی پیش دکتر مجرب انجام بده که خیالت راحت باشه موردی برای رحم پیش نیاد. 

اگر زیادی خدایی نکرده بتراشن که اسیب می بینه ، کم هم باشه که مثل خودم بقایا می مونه 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رحم خودش پسش میزنه نگران نباش

نمیدونم چرا اصلا دچار خونریزی نمیشم یه عالمه چیز میز خوردم بپر بپر فایده ای نداشته من دچار سقط خاموش شدم فقد ساک حاملگی مونده

منم مثل شما هستمقلب تشکیل نشد باید برم برای سقط فردا میرم دکتر ببینم قرص پیشنهاد می ده یا کورتاژ

دکتر بهم گفت قرص نمیدم فقد کورتاژ 

من چون شنیدم کورتاژ خوب نیست خیلی میترسم فعلا بستم خودمو به داروهای گیاهی درد دارم اما دریغ از یه قطره خون

من نی نی م قلبش تشکیل نشده قبلی ، تو هفت هفته مونده بود تا هفته 11 صبر کردم هر کاری کردم متاسفانه چیزی نشد

مجبورا رفتم بیمارستان اول بهم دارو دادن با دارو اصلش دفع شد ولی بقایا موند که باز هم مجبور به کورتاژ شدم

و شانس زیبای من بعدش هم باز بقایا بود که با دارو و پریودهای بعدی دفع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نی نی م قلبش تشکیل نشده قبلی ، تو هفت هفته مونده بود تا هفته 11 صبر کردم هر کاری کردم متاسفانه چی ...

الهیی امیدوارم این یکی به سلامتی بیاد بغلت

من از دیروز خودمو بستم به دارو گیاهی یکم دردام شروع شده اما هنوز از خونریزی خبری نیس مال من کلا پوچه کیسه خالیه

الهیی امیدوارم این یکی به سلامتی بیاد بغلتمن از دیروز خودمو بستم به دارو گیاهی یکم دردام شروع شده ام ...

قربونت عزیزم 

انشالله این مرحله ی سخت رو پشت سر بذاری و زود جاش برات سبز شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40