2777
2789

تو پیج مدرسمون از تمام رشته ها و هنرجو ها حتی کامپیوتر گذاشتن ولی حسابداری هیچیی

حسابداریای ستم کش 😭💔🤣

ما خیلی مظلوم واقع شدیم 

صبح تا شب هی ریاضی هی امتحان هی کوفت زهرمار 

تو هیچ جشن مدرسه نیستیم فقط سرمون تو کتابه 

بعد هی بهمون میگن شما هنری ندارین خب 😭 بعد میگن حسابداری که آسونه ضرب و تقسیمه اونم با ماشین حساب ای زهرماااار همه درسای تخصصی از ۱۰۰ نمره اس هم عملی هم تئوری هر سال کار عملی باید تحویل بدیم 😭 کتابامون انقدر حجمش زیاده هر فصلش خودش یه کتابه کلییی فرمول باید حفظ کنیم 😭😭😭😭 

سال اول برامون خیلی سخت بود کتابا دائما دستمون بود رشته های دیگه میدیدن میگفتن چه کتابای قطوری 😭😭😭🤣🤣 

تازه اینا جدا از نرم افزارها مالی و کتاب ها و درسای نرم افزارمونه 

رشته های نظری میخوندیم سنگین تر بود خب 😭😭😭😭

هرچی 

خداوکیلی همش ریاضیه انگا

سلام بر دلت زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوکیلی همش ریاضیه انگاسلام بر دلت زن

دقیقا بعد کاش فقط ریاضی بود قانونای تجارت تجزیه تحلیل مالیات بیمه مناقصه مزایده کلی جزئی متوسط کوفت زهرمار بسه دیگههه

درصد هاشونم هر سال عوض میشه 😭😭😭 

هرچی 

حساب کتاب های طولانی تحلیل های طولانی خیلی رشته طاقت فرساییه خدا قوت

دقیقاااا

مرسیییی 

ما بیشتر سر امتحانای ترم کم میاریم از ۸ صبح تا ۱۲ ظهر یکسره روی صندلی نشستیم در حال حساب کتاب حالا یک اشتباه کوچیک میکنیم باید برگردیم از اول ببینیم کجا اشتباه کردیم 

خیلیم سخت میگیرن بهمون اجازه استفاده از غلط گیر و خط زدن تو دفاتر و ثبت هامون نداریم اگه اینکارو کنیم به عنوان تنبیه کل اون دفتر رو از اول باید پاک نویس کنیم 

هرچی 

چقدر سخت

فکر نمی‌کردم اینقدر سخت باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دقیقا بعد کاش فقط ریاضی بود قانونای تجارت تجزیه تحلیل مالیات بیمه مناقصه مزایده کلی جزئی متوسط کوفت ...

دلم برات سوخت😭

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○