2777
2789

اول اینکه بگم مسافرت ما خیلی یهویی شد اصلا قرار نبود بریم ول با اصرار مامانم و خاله هام رفتیم دریای فرح اباد ساری پلاژ خصوصی داشتیم ساحل هم  خلوت بود اصلا کسی نبود اب هم تمیز نبود ولی خیلی هم اشغال و کثیف نبود درحد متوسط

من یه ساک وسیله گرفتم برا پسرم سه دست لباس تابستانی و سه دست هم لباس گرم کرم ضد افتاب نوزاد 

لوسیون بدن نوزاد و حوله حمام  کلاه افتابی و شامپو فیروز همش استفاده شد بعد توی ساحل یه روفرشی پهن کردیم و گذاشتمش پیش مامان بزرگم و خودمون رفتیم شنا 😅

حتما وقتی تو ساحل براش پشه بند ببرید چون پشه زیاد بود و بچه رو نیش میزنه  شوهرم میخواست پای بچه رو بزنه تو اب من نذاشتم چون بچه کوچیکه پوست بدنش حساسه امکان داره اذیت بشه من خودم با اینکه بزرگم خارش گرفته بود پوستم قرص خوردم بهتر شدم 

هربار که از ساحل برگشتیم بردمش حمام و بدنش رو لوسیون زدم تا پوستش خشک یا سوخته نشه 

شب ها هوا سرد‌میشد لباس گرم تنش میکردم با پتو میبردمش بیرون 

امیدوارم تجربیاتم به کارتون بیاد😍😍😍

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که چیزی نیست من دیدم بچه ی ده روزه رو بردن عروسی یه شهر دیگه کنار باند نشوندن خیلی هم احساس قدرت و توانمندی می‌کردند😂

در کل تجربیات هرکسی متفاوته

چند نکته ی مهم سفر با بچه طبق تجربه ی من اینه 

۱- با خانواده رفتن همیشه راحت تره چون کمک داری

۲ـ یکی دو ماه اول چون مادر تازه زایمان کرده و مادر و بچه هر دو  ضعیفترن بهتره سفر نرن به به روز بچه رو کسی نگه داره مادر بره پیکنیک

۳ـ استحمام روزانه ی بچه خوب نیست یکی دو روز یکبار حموم کنه بهتره 

۴ـ با لوسیون زدن هم در کل موافق نبودم

۵ـ پشه بند خیلی مفیده

چطور میشه نوزاد یه ماهه رو برد سفر خودت از نظر جسمی اوکی بودی؟نوزاد اندازه کف دست مگه میشه رفت سفرمش ...

مسافرت خیلی کوتاه بود ظهر پنجشنبه رفتیم غروب جمعه برگشتیم 

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸