2777
2789

سلام مامانا

من پسرم ازتاپیک های قبلم مشخصه که غذارو توی دهنش نگه میداره ساعتهاوبعدش تف میکنه

حتی فرنی ابکی!الان ۱۴ماهشه همونطوره

سی جلسه بردم کاردرمان بازم همونه دیگه ناامیدم

اماگفتم ی سر تهران هم ببرمش

میشه یه بلع درمان خیییلی خوب تو تهران بهم معرفی کنیددیگه درمانده م 

روزی هزار بارمیگم یا من بمیرم یا پسرم

دیگه نمیتونم پیرشدم کامل موهام سپیذشده!🥲

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوی مرگ بچتو نکن🤬

حرف میزنه؟ کلامش چطوریه؟ 

کاردرمانی و گفتاردرمانی کلا درمان های زمان برین درست میشه فقط هر کاری اونا میکنن تو خونه هم انجام بده

چیزای سفت مثل هویج بده بجویه حتی قورتم نده مفیده عضلات فکش قوی میشه درست میشه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
آرزوی مرگ بچتو نکن🤬حرف میزنه؟ کلامش چطوریه؟ کاردرمانی و گفتاردرمانی کلا درمان های زمان برین درست می ...

عزیزم فعلا ک کوچیکه اما ماما بابا دادا

عن عن ب ماشیناش

اینارومیگه

بخذابردم توخونه هم انجام میدم درست نمیشه نمیدونم چ خاکی تو سرم بکنم

عزیزم فعلا ک کوچیکه اما ماما بابا داداعن عن ب ماشیناشاینارومیگهبخذابردم توخونه هم انجام میدم درست نم ...

منم بچه دوم ۷ سالشه هنوز درگیر گفتار درمان و کار درمان و روانشناس و.... اینا هستم درکت میکنم ولی پروسش زمان بره

تمرین با چوب بستنی بهت دادن؟

خوب دکترا چی میگن

چرا نمیتونه قورت بده

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
منم بچه دوم ۷ سالشه هنوز درگیر گفتار درمان و کار درمان و روانشناس و.... اینا هستم درکت میکنم ولی پرو ...

میگن بیش حسی خب چجورشه این بیش حسی ک حداقل یکم درست نمیشه ک امیدوار بشم راهم درسته

عزیزم‌میتونم بپرسم‌مشکل بچه تون چیه

عزیزم بچه ی شما سالمه وقتی شیر میخوره میوه میخوره دو سه لقمه اول رو خوب میخوره یعنی سالمه فقط اشتها نداره یا از غذا زده شده

سیب زمینی سرخ کرده بذار جلوش اصلا نگاهش نکن ببین چجور میخوره 

یا با نظر دکتر بهش شربت اشتها اور  بده

دختر منم فرنی که از شیر رقیق تر درست کردم رو ۱ ساعت دهنش نگه میداره ولی غذای مورد علاقه اش رو خرت خرت میجوه و میخوره

عزیزم بچه ی شما سالمه وقتی شیر میخوره میوه میخوره دو سه لقمه اول رو خوب میخوره یعنی سالمه فقط اشتها ...

اخه عزیزم بخودش باشه فقط بیسکویت و‌چوب شورونهایت کراکر میخوره و سیب زمینی سرخ کرده🥲

اخه عزیزم بخودش باشه فقط بیسکویت و‌چوب شورونهایت کراکر میخوره و سیب زمینی سرخ کرده🥲

دختر منم هجده ماهشه هیچی نمیخوره فقط شیر میخوره تو سن دختر من مامانا بچه هاشونو از شیر میگیرن دختر من غذا نمیخوره نمی‌دونم چجوری شیرو ازش بگیرم 

فقط پفیلا و چوب شور و کراکر و از این ات آشغالا رو میخوره 

بدترین عذاب دنیا غذا نخوردن بچه س😭😭😭😭

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

سلام.

اینکه میگید فلان چیزارو میخوره پس مشکل بلع نداره.

پسر منم دقیقا همونطوری بود انقد غذا تو دهنش میموند آب دهنش جمع میشد تو دهنش و از گوشه های لبش میریخت.تجربه خودم:حساس نباش.چیزاییکه دوس داره بزار جلوش و اصلا اصرار نکن.یواش یواش چیزای جدید به بشقابش اضافه کن.از شیر بگیرش.

من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
دختر منم هجده ماهشه هیچی نمیخوره فقط شیر میخوره تو سن دختر من مامانا بچه هاشونو از شیر میگیرن دختر م ...

خیلی کوچیکه پفیلا و اینجور چیزا نده

به زور هم غذا نده

از شیر بگیرش هر چه زودتر

بذار کنارتون بشینه سر سفره، به به چهچه کنین

غذا بذار جلوش قاشق قشنگ بذار

فقط اصرار نکن