2777
2789

من صبح ها تا ساعت2 سرکارم شوهرمم میره سرکاره تا 5 ولی بازم هی از زندگی عقب ایم همش قسط وقرض داریم به نظرتون انلاین شاپ بزنم فروش داره؟ چی بفروشم؟

حتما اینکارو کن، با توجه به شهری که هستی باید پتانسیل رو پیدا کنی، ببینی چه جنسی رو میتونی راحت و با تنوع زیاد پیدا کنی. کم کم راهشو پیدا میکنی، مثلا یک مغازه اینجا هست سفره های خیلی قشنگ برای جهیزیه و مهمانی میاره من هر وقت ازش میخرم میپرسن از کجا گرفتی، فک کن یه سفره فقط خیلیم گرونه 🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی از زندگی عقب نیست مگه بخواد خودشو مقایسه کنه که اون یه بحث دیگس و فقطم خودازاریه.

وقتی ماهی38 میلیون قسط داری تازه بدون اجاره خونه(اجاره خونه 12 تومنه) بعد حقوق ما کلا باهم 30 میشه عقب نیستم

وقتی ماهی38 میلیون قسط داری تازه بدون اجاره خونه(اجاره خونه 12 تومنه) بعد حقوق ما کلا باهم 30 میشه ع ...

عقب بودن جایی معنی میده که مسابقه ای در کار باشه این که شما اقساطتون با حقوقتون به هم  نمیخوره به اصطلاح دخل و خرج نمی‌خونه .خود کردس و انتخاب خودتون بوده می‌تونستید با شیب ملایم تری بریدجلو. تا فشار رو زندگیتون نیاد همین.

ببین من آدم دیدم آنلاین شاپ زده و موفق شده آدمم دیدم آنلاین شاپ زده جنساییم که آورده روی دستش مونده و نتونسته بفروشه باید ببینی خودت چقدر همتو پشت کار داری الانم موقعی نیستش که بخوای ریسک بکنی یه دفعه‌ای ۲۰ میلیون ۳۰ میلیون جنس بیاری و روی دستت بمونه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من مغازه دارم اشغال رسما آنلاین شاپ هم داشتم جمع کردم خیلی دنگ و فنگ داره

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

وقتی ماهی38 میلیون قسط داری تازه بدون اجاره خونه(اجاره خونه 12 تومنه) بعد حقوق ما کلا باهم 30 میشه ع ...

ببخشید عزیزم کدوم منطقه زندگی میکنی؟

۱۲برای اجاره خیلی زیاده

میتونی منطقه ات رو بیاری،پایینتر یا شده مثلا شهرتون رو عوض کنید

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
عقب بودن جایی معنی میده که مسابقه ای در کار باشه این که شما اقساطتون با حقوقتون به هم نمیخوره به اص ...

من قبول دارم اخه پدر شوهر مادرشوهرم کلا بچه اشون براشون مهم نبود هنوزم نیست تو بگو یه هزارتومن کمک کردن خوب شوهر من مجبور شد کل خرج خودش بده از خواستگاری تا همین الان 

عقب بودن جایی معنی میده که مسابقه ای در کار باشه این که شما اقساطتون با حقوقتون به هم نمیخوره به اص ...

حرفت خیلی صحیح و متین و درسته ولی نه برای کشور ما حرفی که داری می‌زنی مال یه کشوری مثل آمریکاست مثل سوئد مثل سوئیس مثل فنلاند مثل هلند مثل اتریش مثل همین قطر کشور عربا بغل گوشمون می‌دونی چرا چون نرخ تورمشون خیلی پایینه خب بعد تو کار می‌کنی پول جمع می‌کنی اون پولو پس‌انداز می‌کنی می‌ذاری کنار بعد دو سال سه سال ۴ سال مثلاً خونه نهایت یه درصد رفته روش میری خونه می‌خری ماشین می‌خری ولی ما توی ایران زندگی می‌کنیم بدبختانه امروز بلند میشیم می‌بینی طلا ۸ و پونصده بعد فردا صبح بلند میشی می‌بینی وا طلا ۹ میلیون و سیصده بعد تو چقدر پول جمع کردی مثلاً ۵ تومن به ۵ تومن دیگه جوراب پارم بهت نمیدن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببخشید عزیزم کدوم منطقه زندگی میکنی؟۱۲برای اجاره خیلی زیادهمیتونی منطقه ات رو بیاری،پایینتر یا شده م ...

من به خاطر پدرم مجبورم مشهد زندگی کنم منطقه بالا شهر هم نیستم خونه هم کلا 80 متره

ببین من آدم دیدم آنلاین شاپ زده و موفق شده آدمم دیدم آنلاین شاپ زده جنساییم که آورده روی دستش مونده ...

همش پشتکار نیست تولید محتواس ادیت جلو دوربین اومدن جمع کردن اعتماد کارای پستی کارای پینترستی و کژوال و جدید آوردن که باب سلیقه نوجوون و نسل جدید باشه و در آخر شانس 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

حرفت خیلی صحیح و متین و درسته ولی نه برای کشور ما حرفی که داری می‌زنی مال یه کشوری مثل آمریکاست مثل ...

دقیقا منم حرفم همینه میگم ما دوتا مثل ببخشید .... کار میکنیم ولی ته ماه باز کم میاریم