2777
2789
عکس پروفایل تلگرام اگر فیک باشه از کجا برداشته شده؟

عکس یکی دیگه رو بذاری پروفایل و ادعا کنی خودتی میشه فیک دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس یکی دیگه رو بذاری پروفایل و ادعا کنی خودتی میشه فیک دیگه

خوب اگر عکس یکی دیگه رو بزاره پروفایل 

الان چجوری میخواییم تشخیص بدیم فیکه ؟ 

پس عکس فیک نیست 

اون آدم یا اون کاربری فیک محسوب میشه ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خوب اگر عکس یکی دیگه رو بزاره پروفایل الان چجوری میخواییم تشخیص بدیم فیکه ؟ پس عکس فیک نیست اون آدم ...

چه حرف بی منطقی😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چه حرف بی منطقی😂

🤨دقیقا کجاش بی منطق بود ؟ 

الان عکس تو رو یکی دیگه بزارع تو پروفایلش 

عکس تو میشه فیک؟؟ 

و کسی می‌تونه بفهمه فیکه؟ 

عکسی که ساختگی نباشه یعنی واقعیه فقط نمیشه فهمید واسه خودشه یا نه!

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

🤨دقیقا کجاش بی منطق بود ؟ الان عکس تو رو یکی دیگه بزارع تو پروفایلش عکس تو میشه فیک؟؟ و کسی می‌تونه ...

خب مثلا یکی عکس یه بازیگر معروف میذاره میگه خودمم

اون بازیگر معروف هویتش الکی نیس که واقعیه پس بر اساس نظر شما نمیشه گفت فیکه 

خب مثلا یکی عکس یه بازیگر معروف میذاره میگه خودمماون بازیگر معروف هویتش الکی نیس که واقعیه پس بر اسا ...

معنی کلمه فیک رو میدونید چیه ؟ 

چیزی که ساختگی یا جعلی با فریب‌دهنده و ... باشه میشه فیک !

وقتی عکس یک شخصیت واقعی رو بزاریم رو خودمون  داریم شخصیت خودمون رو جعل میکنیم و طرف مقابل رو فریب می‌دیم که ما این عکس هستیم ! 

چیزی که اینجا واقعی هستش عکس هستش و چیزی که جعلی هستش شخصیت پشت این عکس هست پس عکس فیک نیست ! 

عکسی که مثلا ساختگی باشه و خوش مصنوعی درست کنه یا هر حالت دیگه ای ساخته شده باشه با افکت یا اذیت یا هر حالتی  که وجود خارجی نداشته باشه این عکس و فقط زیبا شده باشه 

اینجا عکس هم میشه فیک ! 

الان اسی میخواد یه عکس بزاره ببینیم فیک هستش یا نه! 

اگر ساختگی نباشه عکسه  و یکی گذاشته باشه رو پرفایل 

هیچکس نمیتونه بفهمه فیکه طرف یا نه!