2777
2789
عنوان

امسال همش کارتم خالی میشه زود😒

183 بازدید | 23 پست

قبلنا کلی خرید میکردم برا خودم

هرماه لباس،وسایل ارایش و...

تازه برا خرید خورد و خوراک خونه هم ب مامانم باز کمک میکردم ....

اخر ماه باز کارتم پول داشت

ولی امسال ن لباسی میگیرم،ن چیز خاصی

اصلا نمیفهمم چی میشه

وسط ماه بی پول بی پول میشم

قسطایی ک الان دارم پارسالم داشتم 

الان کارتم خالیییییی پول بسته اینترنتیم ندارم حتی🤣🤣

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

مملکت ب چوخ رفته

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله گرونی شده هفته به هفته 

یه دور تو خیابون بزنی چهار تا پلاستیک خرت و پرت بخری یهو میبینی یه میلیون رفت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ماشاالله گرونی شده هفته به هفته یه دور تو خیابون بزنی چهار تا پلاستیک خرت و پرت بخری یهو میبینی یه م ...

اونروز رفتم فروشکاه

چندقلم خوراکی اینا برداشتم گفتم فوقش ۵۰۰،۶۰۰ بشه

یهو گف ۱و۲۰۰😐

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

خدا لعنتشون کنه

اینقدر همه چی گرونه 

ارزونترین میوه کیلویی ۱۰۰

قیمتهاسالیانه ۱۰۰ درصد افزایش پیدا میکنه

حقوق ها ۲ درصد افزایش داره

خدا مملکت دارها رو لعنت کنه.نفرین یک ملت پشت سرشونه

خدااخرب خیرمون کنه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

دقیقا وضعیت منم همینه ،خیلی بده اینجوری،کاش حقوق ها رو بر اساس تورم میبردن بالا،

حتمااااا میبرن😭

قبلنا هرکی پول کم میاورد میومد از من میگرف🤣یادش بخیر

خدا لعنتشون کنهاینقدر همه چی گرونه ارزونترین میوه کیلویی ۱۰۰قیمتهاسالیانه ۱۰۰ درصد افزایش پیدا میکنه ...

خدا ازشون نگذره واقعا😭😭