2777
2789
عنوان

بوی گل رز های دیت🫠🌹

188 بازدید | 18 پست

من ۳ سال همسرم پارتنرم بود و الان ۳ سال شوهرمه(رابطمون سر جمع ۶ سالست) بعد داخل کل اون ۳ سال خدا شاهد تماااااام دیت ها باید واسم گل رز میاورد الان که عقدیم هروقت دعوا میکنیم میاد ببینتم گل رز میاره جهت اشتی🥹🤍 بعد الان یهویی بوی اسانس اسپری هست که میزنن به گل ها داخل گل فروشی اونها به مشامم رسید دلم تنگ اون وایب های بعد گل رز گرفتن در عشقم افتادم🫠🤍🌹 گفتم تاپیکش بکنم همینجوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از گل فروشی اسپری شو بخر 😂

🫠🤍حرفت منطقی و صحیح ولی اون وایب سه شاخه گل رز تزئین شده که پاییز ۶ سال پیش داخل اولین دیت سر میز کافه و اولین هات چاکلت داخل کافه مورد علاقم اولین دیت ۶ سال پیشم با ایشون اصلا اصلا با هیچ هات چاکلت و اسپری اسانس گل فروشی ها برابری نمیکنه 

چطوری به ازدواج ختم شد رابطه یکم بگو

واقعیت نمیدونم چطوری اخه من واقعا نه رفتار خاصی داشتم نه هیچی اتفاقا خیلی باهاش دعوا میکردم سر یکسری طرز فکراش راجب دختر ها و اینها هی دعوا رو مدام داشتم یعنی انقدری که با ایشون دعوا میکردم با خانوادم نمی‌کردم ، اصلا نمی‌دونم واقعا بخاطر چه ویژگیم اومد خاستگاریم و آنقدر مسمم هنوز که هنوزه میخوادم به هر قیمتی میخوادم ، فقط تقدیر و قسمت عزیزم جز این هیچی کاره ای نیست🤍🤍

خیلییی نازهههه گوگولیااا✨️🎀

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

به پای هم پیر بشین ولی تقدیر رو ما آدمها مینویسیم

فدات گلم همچنین نرسیدی برسی به هرچی به ارز هات هدف هات یا فرد مورد علاقت🤍🌹 

درسته گلم آره منم همین طرز فکر دارم ولی بابت رسیدنم به این پسر هرچی فکر میکنم نمی‌دونم با اون همه بحث و جذاب و قهر چطور بازم شدید خواستم حتی یک درصد هم عشقش تغییر نکرد آخه اگه نویسندش من بودم همون ۶ سال پیش پسره از زندگیم میرفت با رفتار هام 

بخاطر همین میگم تقدیر و قسمت وگرنه آره خودمم قبول دارم که آدمها خودشون مینویسن

مرسی عزیز دلم گوگولی به جمالت 🤣🥺🤍🌹

😂عیجانمم💋

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی